Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Σ. Καλογιάννης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις των σχολικών κυλικείων


Την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων κυλικείων όλων των σχολικών μονάδων, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε φέρει στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης, μετά από σχετικό υπόμνημα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. 

Σε σημερινή ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ γνωστοποιεί την απάντηση που έδωσε στο αίτημά του ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, ο οποίος  μεταξύ των άλλων αναφέρει:

«Με τις διατάξεις της παραγράφου 2α του άρθρου 44 του ν. 4735/2020 (Α΄ 197), προβλέφθηκε ηδυνατότητα μείωσης του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων για το τρέχον σχολικό έτος, έως σαράντα τοις εκατό (40%).

Επιπρόσθετα, με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 132 του ν. 4692/2020 (Α΄ 111),όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 44 του ν. 4735/2020, ελήφθησαν μέτρα για την παράταση αλλά και για τη δυνατότητα πρόωρης λύσης των συμβάσεων μίσθωσης σχολικών κυλικείων.

Ειδικότερα:

– Με τις διατάξεις της παραγράφου 3α του άρθρου 132 του ν. 4692/2020, προβλέφθηκε ότι εφόσον δεν έχει δημοσιευθεί διακήρυξη νέου διαγωνισμού, οι συμβάσεις μίσθωσηςκυλικείων δημόσιων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πουλήγουν την 30η Ιουνίου 2020, παρατείνονται για ένα έτος, κατόπιν αίτησης του μισθωτή, ηοποία υποβάλλεται αποκλειστικά έως τις 30.6.2020.

– Με τις διατάξεις της παραγράφου 3β του ανωτέρω άρθρου, θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα έως 30.6.2021 πρόωρης λύσης των συμβάσεων μίσθωσης σχολικών κυλικείων εκ μέρουςτου μισθωτή, χωρίς την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. 


Ο Σταύρος Καλογιάννης ενημέρωσε σχετικά τόσο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δ. Δημητρίου, όσοκαι την κα Α. Θανασιά, Πρόεδρο του Σωματείου Αναδόχων Σχολικών Κυλικείων Νομού Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *