Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το ΜέΡΑ25 για την επίταξη ιδιωτών γιατρών

 

Επίταξη ιδιωτών γιατρών – νέα προσθήκη στο έκτρωμα

“Η συμμετοχή των ιδιωτών γιατρών θα όφειλε να μην είναι άλλη μια προσθήκη στην εκτρωματική υγειονομική πολιτική που καλά κρατεί, αλλά να έχει προγραμματιστεί έγκαιρα τόσο από την άποψη της μορφής της συμμετοχής, που θα μπορούσε να είναι μελετημένη και όχι τελεσιγραφική, τόσο από την άποψη της οργάνωσης αυτής της συμμετοχής, όσο και από την άποψη της εκπαίδευσης” τονίζει με ανακοίνωσή του ο τομέας Υγείας και Πρόνοιαςτου ΜέΡΑ25. 

“Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα στην οποία αναφέρεται εδώ και μήνες το ΜέΡΑ25 και που περιλαμβάνει σαφώς την άνευ ειδικών όρων συστράτευση των ιδιωτικών κλινικών με όλους τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους τους, δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση εντυπωσιασμού της κυβέρνησης την ώρα που τα ασθενοφόρα σχηματίζουν ουρές έξω από τα νοσοκομεία” συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι η κίνηση αυτή είτε υποκρύπτει πρόθεση απόδοσης ευθυνών, είτε γίνεται καθαρά για λόγους εντυπώσεων. Το δε αποτέλεσμα, να καλούνται τώρα οι παθολόγοι της γειτονιάς να βγουν εκόντως-ακόντως από τα ιατρεία τους και να μπουν επειγόντως μέσα σε τμήμα COVID προς αντιμετώπιση βαρέως πασχόντων, εγκαταλείποντας παράλληλα τους δικούς τους ασθενείς στο έλεος της μοίρας τους, μόνο αντιπαραγωγικό μπορεί να είναι” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *