Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η αλά καρτ νομιμοφροσύνη του κ. Μωυσή Ελισάφ

 


Δεν αφήνει ευκαιρία ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ να δια-δηλώνει την πίστη του στην εφαρμογή των νόμων, κατακεραυνώνοντας μάλιστα όσους συμπεριφέρονται διαφορετικά.

Πρόσφατα παραδείγματα, όσα δήλωσε με την ιδιότητα του πρώην πανεπιστημιακού δασκάλου για την κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από ομάδα φοιτητών, που αντιστρατεύονται το νόμο Κεραμέως- Χρυσοχοίδη, που προβλέπει την παρουσία αστυνομικών στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όταν ζήτησε την εφαρμογή του νόμου.

Αλλά και με την ιδιότητα του δημάρχου ο κ. Μωυσής Ελισάφ δήλωνε ότι το τερατούργημα Θεοδωρικάκου στην Τ.Α, όπου τα κατώτερα όργανα υπερισχύουν των ανώτερων, είναι νόμος του κράτους και οφείλει να τον εφαρμόσει.

– Δεν μπορούμε να μην εφαρμόσουμε ένα νόμο του κράτους, τόνιζε ο κ. Ελισάφ, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, που με το νόμο του πρώην υπουργού ουσιαστικά καταργούσε τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Αλλά είναι τόσο, άραγε, νομιμόφρων ο κ, Ελισάφ σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του είτε ως πανεπιστημιακός είτε ως δήμαρχος;

Δυστυχώς όχι, αφού η νομιμοφροσύνη του είναι αλά καρτ!

Και για του λόγου το αληθές:

Αυτές τις μέρες τελείωσε οριστικά η περιπέτεια μέλους της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που αφορούσε τη μονιμοποίησή του σε θέση λέκτορα.

Ο νόμος ήταν σαφής αλλά ο καθηγητής Ελισάφ με την ομάδα του αρνούνταν την εφαρμογή του με το επιχείρημα ότι δεν συμφωνούσε με τον νόμο, αυτός που προβάλλει υποκριτικά την αφοσίωση στους νόμους και την πιστή εφαρμογή τους.

Και ήταν τέτοιο το μένος του κ. Ελισάφ, που ακόμα και όταν είχε εκλεγεί δήμαρχος παρέστη στο συμβούλιο για να αποτραπεί με την ψήφο του η εφαρμογή του νόμου!

Βέβαια το μέλος της Ιατρικής Σχολής κατέφυγε στη δικαιοσύνη, η οποία το δικαίωσε πανηγυρικά και προχθές η σύγκλητος υπέγραψε τη μονιμοποίηση του μέλους της Ιατρικής σε θέση λέκτορα, ύστερα από έντονο παρασκήνιο. 

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η νομιμοφροσύνη του δημάρχου φτάνει μέχρι εκεί που ικανοποιούνται τα πολιτικά του συμφέροντα, ή οποιαδήποτε άλλα απωθημένα του και είναι σε κάθε περίπτωση αλά καρτ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

1 Σχόλιο

  1. konstsiog@gmail.com says:

    Αγαπητέ Απόκαυκε
    Η αλλά καρτ νομιμοφροσύνη του κ. Ελισάφ στα Πανεπιστημιακά του καθήκοντα δεν νομίζω ότι εκπλήσσει κανένα απο τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, η ευκολία με την οποία και άλλοι   πανεπιστημιακοί δάσκαλοι συντάχθηκαν με την καταστρατήγηση του νόμου αδικώντας κατάφορα ένα συνάδελφό τους μέλος ΔΕΠ, προκαλεί εύλογα σκεπτικισμό για τη διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και νομιμότητα που διέπει τις αξιολογικές κρίσεις στη Ιατρική Σχολή του Πα/μίου Ιωαννίνων.  
    Με εκτίμηση, Κ.Σιόγκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *