Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Μητσοτάκης στα χνάρια του Τραμπ

 


Θέμης Τζήμας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαδίζει τον δρόμο των τελευταίων μηνών του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρούσε ότι θα μπορούσε εύκολα να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και ειδικά τον Τζο Μπάιντεν και μάλλον είχε δίκιο. Έως ότου δύο συνθήκες έλαβαν χώρα: η πανδημία και η επακόλουθη οικονομική κρίση αφενός και το ξέσπασμα ενός κινήματος πολιτικών δικαιωμάτων και εναντίον της αστυνομικής βίας, αφετέρου –Black Lives Matter.

Παρεμπιπτόντως, πολλοί ηγέτες και τα αντίστοιχα συστημικά ΜΜΕ στις αρχές της πανδημίας είχαν επιλέξει να ειρωνεύονται την διαχείριση του τότε προέδρου των ΗΠΑ, θεωρώντας ότι ο δικός του “αντί- λαϊκιστικός” δρόμος θα θριάμβευε. Η πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν οι ΗΠΑ μετρούν τους περισσότερους νεκρούς, ωστόσο οι “αντί- λαϊκιστές” Ευρωπαίοι τα έχουν πάει χάλια στο επίπεδο της διαχείρισης των εθνικών οικονομιών –πολύ χειρότερα από τις ΗΠΑ– ενώ και οι κοινωνικές συνέπειες διαρκώς σωρεύονται.

Στη συνολική αποτίμηση των συνεπειών της πανδημίας είναι αμφίβολο, ποιος τα πήγε καλύτερα μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ –με την Κίνα να έχει αφήσει προ πολλού πίσω τις ανταγωνίστριες δυνάμεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της πανδημίας είδε σχεδόν μια σανίδα σωτηρίας, από την μέτρια κυβερνητική του πορεία ως τότε, χάρη στη διαχείρισή της υγειονομικής κρίσης. Τα υγειονομικά ιδίως αποτελέσματα στην πρώτη φάση της πανδημίας ήταν θετικά και η κοινωνική ειρήνη αδιατάρακτη.

Συνέχεια στο  slpress.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *