Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα μαργαριτάρια του Μαργαρίτη

 


Αν και έφθασε μέχρι αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς δεν ξεπέρασε το status του μικρομεσαίου ΔΑΠίτη ψεύτη, από όπου ξεκίνησε.
Ήρθε λοιπόν να μας κοινωνήσει τον θαυμασμό της ευρωπαϊκής ηπείρου προς την Ελλαδίτσα, την πρωταθλήτρια των εμβολιασμών! Θαύμασε το σχέδιο “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ” και ίσως συζήτησε την εξαγωγή της τεχνογνωσίας αυτής και στους βελανιδοφάγους εταίρους μας. Εξ άλλου πρέπει να έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την χορήγηση της τεχνογνωσίας του ΕΟΔΥ, που ζητούσαν επίμονα από τον Πθ κατά το Α’ κύμα.
75 μέρες, λοιπόν, μετά την έναρξη των εμβολιασμών έχουμε συμπληρώσει ήδη 1.000.000 δόσεις! Στο ΕΣΥ των 100.000 εργαζομένων ή 7.500.000 ημερομισθίων κατά την εν λόγω περίοδο, αντιστοιχούν περίπου 7,5 μεροκάματα ανά ενεσούλα.
Θαύμα του Μωυσέως, σταυροκοπήθηκε ο πιστός Μαργαρίτης …

Και δάκρυσα κι εγώ ο ανεμβολίαστος γέρων, ο ευάλωτος στο δούλεμα.
Θάνος ο Τζήμερος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *