Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συναδελφική αλληλεγγύη

 

Αγαπητέ Απόκαυκε,
Στην οδό Αριστοτέλους των Αθηνών, όπου εδρεύει το Υπουργείο Υγείας, συνάντησα μια διαδήλωση όπου έκαιγαν τα ΝΕΑ, όπως στα Ιουλιανά του 65. Συγχύστηκα όταν αντιλήφθηκα ότι εστρέφοντο εναντίον του συναδέλφου κ Παπαχρήστου. που έχει αναλάβει τον ρόλο του Κάτωνα, του τιμητή, στην ναυαρχίδα του εργοδότη μας κ Μαρινάκη. 

Διαθέτει και μια λαμπρή νηπιαγωγό σύζυγο, που έπρεπε κι αυτή κάπου να σκοτώνει την ώρα της. Ανέλαβε λοιπόν διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Σάββα. Αντί να το θεωρήσουν μεγίστη τιμή τους, της δημιούργησαν πολλά προβλήματα ιδίως μετά την ΕΔΕ που έκανε σε όσους εργαζομένους κόλλησαν κορωνοιό.
Η σύγκρουση κλιμακώθηκε εν μέσω πανδημίας, η νηπιαγωγός απέλυσε τον Πρόεδρο των ιατρών κ Καταρραχιά και έτσι προέκυψε η οργισμένη διαδήλωση.
Ήταν, λέει, καρκινοπαθείς από αυτό το νοσοκομείο, οι οποίοι πέραν του κορωνοιού και της υποκειμένης νόσου δεν άντεχαν να πληρώνουν τον Μαρινάκη, τον Παπαχρήστου και την συμβία του.
Ο λοστρόμος του NOOR I

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *