Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εσωτερική μουρμούρα και παράπονα για την διοίκηση Ελισάφ

 



Του ειδικού συνεργάτη μας


Διχασμένα και παράλληλα προβληματισμένα φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα στελέχη της παράταξης “ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ”, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών με τον τρόπο που λειτουργεί ο αντιδήμαρχος έργων και alter ego του Δημάρχου Ιωαννιτών Μ.Ελισάφ.

Πολλές ήταν οι περιπτώσεις που αρκετοί όλο το προηγούμενο διάστημα δυσαρεστήθηκαν, χωρίς να αντιδράσουν, πιστεύοντας ότι ο Αντιδήμαρχος Έργων κος Γ. Αρλέτος σύντομα θα έβλεπε τα προβλήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, ιεραρχώντας τις ανάγκες τους αλλά μάταια.

Ο κόμπος, όπως λένε στελέχη της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλά και στελέχη των άλλων δυο παρατάξεων που συνδιοικούν στον Δήμο με την παράταξη του Δημάρχου, έφτασε στο χτένι, μετά και τα τελευταία νέα για την ανάπλαση ενός κοινόχρηστου χώρου-πλατείας στην περιοχή «Μαγκλαραίικα», στον αστικό ιστό της Ανατολής στην οποία ο κ. Γ. Αρλέτος εκλέγεται αλλά και κατάγεται.

Οι καλά γνωρίζοντες τα εσωτερικά της δημοτικής αρχής σημειώνουν ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων προσπαθεί να προχωρήσει τα αιτήματα των ψηφοφόρων του, χωρίς να λαμβάνει σοβαρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις άλλες δημοτικές ενότητες.

Κάποιοι μάλιστα από την Δημοτική ενότητα Περάματος σημειώνουν ότι ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχουν ξεχάσει το Πέραμα αλλά και την ευρύτερη περιοχή και έχουν ουσιαστικά να τους επισκεφτούν από την δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών, τότε που η παράταξη του Δημάρχου με την συνδρομή πρώην βουλευτή όργωναν σπίτι το σπίτι την περιοχή.

Μάλιστα δυσαρεστημένη φαίνεται να είναι και η πλευρά του πρώην Δημάρχου Ν.Γκόντα καθώς η εκλεγμένη σύμβουλος του δεν μπορεί να επιλύσει κανένα από τα προβλήματα της περιοχής, αφού είναι δύσκολο να εισακουστεί από την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Το ενδιαφέρον όμως το επόμενο διάστημα, λέει στέλεχος της παράταξης από την Παμβώτιδα, θα είναι να δούμε πότε θα ανακοινώσει τις παρεμβάσεις στην Παμβώτιδα αλλά και την τοποθέτηση εργολάβων στην περιοχή που μέχρι σήμερα είναι άγνωστη λέξη, ενώ σημειώνει, ότι πέταξαν στην παράταξη Γκόντα την αντιδημαρχία του τομέα περιβάλλοντος στον κ Β. Βλέτσα, γνωρίζοντας ότι είναι μια αντιδημαρχία που ότι και να προσπαθήσει να πράξει ο κ.Βλέτσας το έργο είναι δύσκολο να φανεί.

Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα, μιας και αρκετοί μιλούν το τελευταίο διάστημα ακόμη και πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής, ότι το κλίμα αρχίζει να βαραίνει και αυτό αποδεικνύεται και από τις προσωπικές επιστολές που ανταλλάσσει ο Δήμαρχος ακόμη και με στελέχη της δημοτικής αρχής που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Το επόμενο διάστημα ίσως μάλιστα δούμε και παραιτήσεις, αφού κάποιοι μπορεί να στήριξαν τον Δήμαρχο για τις δημοκρατικές του απόψεις και συμπεριφορές αλλά πολύ καιρό τώρα απολαμβάνουν διαφορετικές συμπεριφορές, δεν είναι μάλιστα και λίγα τα αδειάσματα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και τον αντιδήμαρχο οικονομικών.

Όπως και να έχει όμως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν το επόμενο διάστημα, αφού η ετερόκλητη συμμαχία δεν μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά και δεν είναι λίγοι που αναρωτιούνται, τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα αφού το μεγαλύτερο έργο μέχρι σήμερα της δημοτικής αρχής είναι η αυτοπροβολή του Δημάρχου και μόνο μέσω των φίλων του δημοσιογράφων της Αθήνας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *