Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Ξέμεινε» από πόρους το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”


Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πωλούσαν ο Θεοδωρικάκος με τον Πρόεδρο του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” Ηλία Γιάτσιο στο διάστημα της βασιλείας τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με το οποίο ο πρώην υπουργός είχε αντικαταστήσει το πρόγραμμα Φιλόδημος, που τελικά “ξέμεινε” από πόρους.
Ως γνωστόν το πρόγραμμα Φιλόδημος για την χρηματοδότηση υποδομών της αυτοδιοίκησης είχε οικοδομηθεί την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα μικτό μοντέλο χρηματοδότησης 100% που βασιζόταν σε πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, στο πλαίσιο σχετική σύμβασης.

Αν και τα έργα του Φιλόδημου ήταν ακόμη σε εξέλιξη, ο τέως Υπουργός Πάνος Θεοδωρικάκος είχε αλλάξει το όνομα σε “Αντώνης Τρίτσης” υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα καινούριο πρόγραμμα με νέες πηγές χρηματοδότησης. Αυτό είχε προκαλέσει σφοδρή πολιτική κόντρα  με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά δύο φορές από τη Βουλή την κατάθεση της νέας σύμβασης που ο Π.
Θεοδωρικάκος  ισχυριζόταν ότι υπάρχει, χωρίς αυτό να γίνει ποτέ.

 Πλέον, μετά τον ανασχηματισμό, στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και ο νέος Υφυπουργός Στέλιος Πέτσας, παραδέχονται ευθέως ή εμμέσως ότι δεν υπήρξε ποτέ νέα δανειακή σύμβαση με την ΕΤΕπ.

Όπως σημειώνουν πηγές της αυτοδιοίκησης οι χειρισμοί της
προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας και η προσπάθεια να αποδομηθεί ο
Φιλόδημος είχαν ως αποτέλεσμα να «ξεμείνει» από χρηματοδότηση το
πρόγραμμα αφού η σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα εξελισσόταν δυναμικά
και με βάση τις απορροφήσεις από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Μετά
από διαδοχικές παρατάσεις της αρχικής σύμβασης από την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ,
τελικά, το πρόγραμμα απογυμνώθηκε και οδηγήθηκε σε αδιέξοδο αφού, πλέον,
αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *