Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπό διωγμόν από τον ΕΕΤΑΑ ο Ηλίας Γιάτσιος- Ύστατες προσπάθειες για τη διάσωσή του από το τοπικό σύστημα εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση


Μαύρα μαντάτα για το τοπικό σύστημα εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση, αφού όπως πληροφορούμαστε αναμένεται να ξηλωθεί τις επόμενες ημέρες η αυθαίρετα τοποθετημένη διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε., που είχε οριστεί από τον τέως υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, παρακάμπτοντας την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 Πρόκειται για απαίτηση της ΚΕΔΕ, την οποία αποδέχθηκε η νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς οι επιλογές Θεοδωρικάκου αποσκοπούσαν στην τοποθέτηση των εκλεκτών του φίλων, προϊόν των παρασκηνιακών συμφωνιών του με τον απελθόντα πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων.

Αυτό, πάντως, που ξεχείλισε το ποτήρι εκ μέρους των «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών στελεχών ήταν ότι ο Τ. Θεοδωρικάκος επέβαλε στην θέση του προέδρου της ΕΕΤΑΑ, τον νομικό του σύμβουλο, Ηλία Γιάτσιο, και στην θέση του αντιπροέδρου τον Γιάννη Σκάλκο, που ήταν ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Ταυτόχρονα απέκλεισε όλους τους “γαλάζιους” δημάρχους, τοποθετώντας άτομα της αρεσκείας του που δεν είχαν την ιδιότητα του αιρετού της αυτοδιοίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθειες για να αποτραπεί η καρατόμηση Γιάτσου κάνει τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ, που χθες μάλιστα έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό για άλλο λόγο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *