Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άδωνις: «Ζητείται ψεύτης»

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς

 Σχολιάζει ο Παναγιώτης Τζανετής

Αν γκουγκλάρει κανείς “Άδωνις”, βγαίνουν πλήθος αναφορές, με το “την πατήσαμε, την πατήσατε, την πατήσανε” να κυριαρχεί σε τέτοιο βαθμό που κινδυνεύει να μπερδευτεί.

 Την πάτησε, λέει, ο Παππάς με τις παράνομες ηχογραφήσεις. Την πάτησε, λέει, κι ο Αλιβιζάτος στο Κουκάκι και βιάστηκε πολύ (υπόθεση Ινδαρέ), την πατήσαμε στον τουρισμό το καλοκαίρι, την πατήσανε στην Θεσσαλονίκη γιατί έτσι (λάθος) μας συμβούλευσαν, τον Νοέμβριο. Το ακριβώς αντίθετο είπε πριν πέντε ημέρες, ότι δηλαδή οι επιστήμονες μας εισηγήθηκαν μεν αλλά εμείς δεν τους ακούσαμε λόγω του σεβασμού μας προς την παράδοση της Εκκλησίας.

Η υπουργική λογοδιάρροια, αν ειδωθεί εκ των υστέρων, δείχνει ξεκάθαρα ότι τίποτε το αυθόρμητο ή το τυχαίο δεν έχει υπάρξει και ο ρόλος της είναι εκείνος του λαγού. Οι δε προφανείς αντιφάσεις είναι στοιχείο του ρόλου και η ενοχοποίηση των εισηγητών – χωρίς πρακτικά – προαναγγέλθηκε, μη τυχόν χρειαστεί. Το απειλητικό μήνυμα του υπήρξε σαφές: είμαστε πια πολύ σφιχτά δεμένοι, πολιτικοί και επιστήμονες.

Τους “έδωσε” λοιπόν κανονικά, οπότε οι συμβουλάτορες ανατρίχιασαν μπροστά στην ενδεχόμενη ποινικοποίηση της επιστημονικής τους άποψης. Ας πρόσεχαν … Φαίνεται όμως ότι έτριξαν τόσο οι σχέσεις Επιτροπής – Μαξίμου που ο ψεύτης λαγός πήρε εντολή να το μαζέψει, λέγοντας και τα ακριβώς αντίθετα! Έτσι κι αλλιώς στις τόσες κυβερνητικές παλινωδίες της περιόδου ποιος θα το προσέξει; Ο ίδιος που απειλεί, παρέχει και πολιτική προστασία σε όσους υπέδειξε … Δάνεια μέθοδος από τον κόσμο της νύχτας.

Ψευδόμενος καθ’ έξιν και κατά σύστημα

Το βέβαιο είναι ότι η καθυστερημένη αυτή παραδοχή ήρθε πολύ αργά για πολλά θύματα. Δεν θα έπρεπε άραγε μια τέτοια αστοχία να έχει μαθευτεί εγκαίρως, έτσι ώστε να πάρουν οι άνθρωποι περισσότερα προφυλακτικά μέτρα αντί να καθησυχάζονται. Τα κυβερνητικά μέτρα ήταν ελάχιστα και τα μηνύματα δισυπόστατα Τουλάχιστον όμως ο κ. υπουργός Ανάπτυξης, είπαν τα φιλικά ΜΜΕ, δεν μασάει τα λόγια του κι εννοούσαν τις μετά Χριστόν προφητείες του…

Ήξερε επίσης και για την αυστηροποίηση του λοκντάουν αλλά πάλι δεν το είπε εγκαίρως στους εμπόρους και τους άφησε να νομίζουν ότι επίκειται άμεσο άνοιγμα κατά ζώνες. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι γνώριζε, μόνο αφότου ο κ Πέτσας ανακοίνωσε τις αληθείς πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης. Τα ΜΜΕ το βρήκαν χαριτωμένο ψεματάκι, αλλά οι έμποροι όχι και τόσο … Δεν μπήκε στην θέση κάποιου από αυτούς που προέβη σε μεγάλη προμήθεια ή που έκλεισε μια συμφωνία ενοικίασης, βασιζόμενος ο ανόητος στις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού.

Μέσα Νοέμβρη μας καλούσε ο ίδιος κύριος να πανηγυρίσουμε που βρέθηκε μια χώρα χειρότερη κι από εμάς, η οποία τότε ήταν το Βέλγιο, ενώ ο ίδιος γνώριζε ήδη ότι είχαν υπάρξει εγκληματικοί κυβερνητικοί χειρισμοί στην Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη Οκτώβρη και ο χορός των χιλιάδων θανάτων είχε ήδη ξεκινήσει. Δεν μας το έλεγε όμως στην ώρα του, για να μην πέσει το ηθικό της ομάδας. Μας είπε μόνο ότι οι Μακεδόνες είναι παλιοχαρακτήρες.

Αντί δηλαδή προειδοποίησης προτίμησε διάφορους αντιπερισπασμούς.
Σήμερα, υπόσχεται εκατομμύρια εμβόλια τον μήνα, την άμεση «ελευθερία» των ανθρώπων και κατά συνέπεια την απελευθέρωση της αγοράς! Μιας αγοράς που θα θησαυρίσει στην έκρηξη αισιοδοξίας που θα ακολουθήσει κι έτσι κι ο κ Μητσοτάκης θα μπορέσει το καλοκαίρι να προχωρήσει πλησίστιος προς έναν εκλογικό θρίαμβο. Δεν ξέρω ποιον ακριβώς δουλεύει αυτή την φορά, ίσως τον κ. Μητσοτάκη.

Ψεύδεται ερήμην του Αφεντικού;

Ο ψευδόμενος είναι πολύ υπερήφανος για την τέχνη του, ιδιαίτερα μετά την διάσωση του στον ανασχηματισμό. Θρασύτερος και του Ντίνου Ηλιόπουλου στο «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ», με το αφεντικό που τον προσέλαβε για ψεύτη να υποδύεται τον ανήξερο. Η λεπτή ειρωνεία του Δ Ψαθά παραμένει επίκαιρη.

Άλλοι πάλι, θεωρούν ότι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, έστω και καθυστερημένα. Το πάθος της δημοσιότητας και της υπερπροβολής κάνει ενίοτε τον λόγο του αποκαλυπτικό για τα δεδομένα της ποδηγετημένης και ελεγχόμενης ενημέρωσης. Τότε οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι κάνουνε πως δεν άκουσαν και τρέχουν να σβήσουν την φωτιά που άναψε.

Αν χρειάστηκαν περισσότερες από 70 ημέρες λάθος επιλογών για να αναγνωριστεί η κρατική ευθύνη, πολύ ταχύτερα αναδεικνύεται η έκταση της καταστροφής που προκάλεσαν, όπως μαρτυρά το τεράστιο ποσοστό των νεκρών που πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Ακόμη, βέβαια, δεν δίνονται τα κατά τόπους στοιχεία, που είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Κι αφού αποδεδειγμένα ένα μικρό μόνο ποσοστό απολάμβανε αυτή την δεύτερη ευκαιρία επιβίωσης σε ΜΕΘ γιατί δεν αποκαλύπτονται τα κριτήρια διαλογής με τα οποία επελέγησαν και επιλέγονται οι «τυχεροί» και οι «άτυχοι». Πως αυτά εκπονήθηκαν, πως εγκρίθηκαν, πως ελέγχονται;

Πόσοι ακόμη είναι αυτοί που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν, δίπλα στην κυβέρνηση, τους συμβουλάτορες και τα ΜΜΕ; Είναι ακόμη οι ανεξάρτητες αρχές (διορισμένες επί ΣΥΡΙΖΑ), τα Πανεπιστήμια, η Εκκλησία, οι επιστημονικοί σύλλογοι υγειονομικών και νομικών και άλλοι ων ουκ έστι αριθμός. Κι όσοι συμπαρίστανται στους χαροκαμένους που ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους, θα πρέπει επιπλέον να απολογούνται ότι δεν αποτελούν «πολιτικούς τυμβωρύχους». Η διαστροφή της πραγματικότητας είναι πλήρης και σε κάποιες περιπτώσεις είναι δύσκολο το να ερμηνευτεί.

Αληθινός απολογισμός για το φονικό δεύτερο κύμα στην Βόρειο Ελλάδα δεν γίνεται οπότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις επανάληψης. Η Αττική ίσταται επί ξυρού ακμής. Το μοντέλο της απραξίας και του εφησυχασμού μέχρις ότου το οριζόντιο λοκντάουν καταστεί εκ νέου αναπόφευκτο, είναι η λύση που προκρίνεται και πάλι.

Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι σκοπεύουν να μείνουν στο ίδιο έργο θεατές; Τότε, ας κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να μάθουν την πικρή αλήθεια κατά το επόμενο σώου του Αδώνιδος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *