Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για την ολοκλήρωση του δρόμου Γιάννενα- Κακκαβιά

 


Με επιστολή της στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κων/νο Καραμανλή η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων, ζητά την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Γιάννενα- Κακκαβιά.


“Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων αντιλαμβανόμενη την τεράστια σημασία που θα επιφέρει στην Ήπειρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα η ολοκλήρωση του Διευρωπαϊκού οδικού άξονα των Δυτικών Βαλκανίων, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της Περιφέρειας Ηπείρου, των βουλευτών αλλά και όλων των άλλων φορέων, στηρίζοντας τη συλλογική προσπάθεια, προκείμενου να ολοκληρωθεί αυτή η διευρωπαϊκή οδική σύνδεση” επισημαίνεται στην επιστολή.
Για την Ένωση Ξενοδόχων η ολοκλήρωση του άξονα θα έχει τις εξής ευεργετικές επιπτώσεις:

α) Με δεδομένο ότι ο εν λόγω άξονας διασχίζει 5 χώρες, η ολοκλήρωσή του θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες στην περιοχή μας από τα Βαλκάνια, την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. 

β) Τα διεθνή αεροδρόμια των Ιωαννίνων και του Ακτίου, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας καθώς και το οδικό δίκτυο της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού θα αποκτήσουν αμέσως μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία.

γ) Θα δημιουργηθούν διακρατικά, διαπεριφερειακά και διαδημοτικά clusters με χώρες των δυτικών Βαλκανίων στηριζόμενη στην ήδη λειτουργούσα Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου.

δ) Οι χρονικές αποστάσεις των Ιωαννίνων προς τα Δυτικά Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη θα μειωθούν ως εξής: Από Ιωάννινα ως Τίρανα, ο χρόνος οδήγησης θα είναι 3,5 ώρες, από Ιωάννινα ως Μαυροβούνιο θα είναι 5,5 ώρες, από Ιωάννινα ως Ντουμπρόβνικ θα είναι 6,5 ώρες, από Ιωάννινα ως Τεργέστη θα είναι 10 ώρες και από Ιωάννινα ως Μόναχο θα είναι 14 ώρες.

“Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεστε πως είναι επιτακτική ανάγκη η ολοκλήρωσης του τμήματος Ιωάννινα-Κακαβιά, κάτι που προβλέπει και το εθνικό στρατηγικό σχέδιο μεταφορών που έχετε συντάξει από το 2019”, τονίζεται στην επιστολή και δηλώνεται ταυτόχρονα ότι η Ένωση Ξενοδόχων θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Πολιτείας προς αυτήν την κατεύθυνση, ζητώντας από τον κ. Καραμανλή να δηλώσει την ισχυρή πολιτική στήριξη στο συγκεκριμένο έργο, με βάση τις ώριμες μελέτες που έχουν συνταχθεί και ολοκληρωθεί από το 2013 ως τετράιχνου οδικού άξονα έως το Καλπάκι συνολικής απόστασης 28χλμ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *