Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν η Δημαρχιακή Αρχή τιμά διαχρονικές αξίες…

Έτυχε να είναι φίλος μου και υποψήφιος στον συνδυασμό μου ( το δεύτερο δεν το είπε) είναι η δικαιολογία του Προέδρου της ΔΕΥΑΙ για την ανάθεση έργου από τη Δημοτική επιχείρηση στον κ. Αλεξίου.

“Σε αυτήν την πόλη έχω και πέντε φίλους. Έτυχε ένας από αυτούς να πάρει το έργο”, εξανέστη ο άνθρωπος και έχει απόλυτο δίκιο, αφού όλοι έχουμε 5 και περισσότερους φίλους στη ζωή μας και πρέπει να τους στηρίζουμε, αφού η φιλία είναι μεγάλο αγαθό.

Πόσο μάλλον η οικογένεια, που είναι μόνο μία και που διαχρονικά είναι ένα από τα τρία βάθρα (πατρίς- θρησκεία- οικογένεια)  πάνω στα οποία στηρίχτηκε το έθνος μας και μεγαλούργησε.

Αυτό άλλωστε είχε υπόψη μας και η κ. Ζαράχη, όταν την Άνοιξη και από τη θέση  της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με απευθείας ανάθεση προμηθεύτηκε υγειονομικά υλικά από το φαρμακείο του άντρα της. 

Συμπέρασμα: Αυτά τα δυο περιστατικά είναι μερικά από τα πολλά, που αποδεικνύουν ότι αυτή η δημοτική Αρχή υπηρετεί διαχρονικές αξίες, όπως τη φιλία και την οικογένεια και εξηγεί γιατί η ΝΔ έχει υπό την προστασία της τον Δήμαρχο και την υπόλοιπη δημαρχιακή αρχή …


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *