Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σύγκλητος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ανακαλέστε κ. Ελισάφ όσα απαξιωτικά δηλώσατε για το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας!

Διαστάσεις παίρνει η κατακραυγή εναντίον της δημαρχιακής αρχής και προσωπικά εναντίον του δημάρχου.

Με χθεσινό της και μάλιστα  ομόφωνο ψήφισμα η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στρέφεται εναντίον του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ για όσα απαξιωτικά  είχε δηλώσει για τους Πανεπιστημιακούς υπαλλήλους στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

” Ο κ. Δήμαρχος, έχοντας υπηρετήσει το Πανεπιστήμιο επί πολλά έτη, γνωρίζει πολύ καλά τη συμβολή του Ιδρύματος στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη δήλωση του κ. Δημάρχου και επισημαίνουμε, για ακόμη μία φορά, ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μολονότι έχει το μικρότερο αριθμό διοικητικών υπαλλήλων σε σχέση με τον αριθμό των Τμημάτων, των φοιτητών και των διδασκόντων του μεταξύ των Πανεπιστημίων της χώρας, συνεχίζει να διακρίνεται σε εθνικές και διεθνείς αξιολογήσεις,  Το διοικητικό προσωπικό έχει συμβάλει ουσιαστικά μέσα στο χρόνο και
ιδιαίτερα σήμερα, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, στην υποστήριξη του
διοικητικού, εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου του Ιδρύματος.” τονίζει η σύγκλητος.

” Καλούμε το Δήμαρχο της πόλης των Ιωαννίνων να ανακαλέσει τις αρνητικές δηλώσεις του που υπονομεύουν το κύρος του Πανεπιστημίου και την προσφορά του στην πόλη των Ιωαννίνων, στην Ήπειρο και στα «γράμματα” καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε σχετικά: 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *