Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών και την αυριανή τους κινητοποίηση


Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών και την αυριανή κινητοποίησή τους στην Ακαδημία στις 11 το πρωί.


” H μόρφωση και η υγεία των παιδιών είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών, των γονιών και των μαθητών, όλοι μαζί διεκδικούμε υγειονομικές και παιδαγωγικές προϋποθέσεις για πραγματικό μάθημα με μέτρα ασφαλείας, με άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών, με μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, με περισσότερες αίθουσες ώστε να μην ξεπερνάνε τα τμήματα τους 15 μαθητές. Με τις κινητοποιήσεις τους και τα αιτήματα τους οι μαθητές αναδεικνύουν όλα τα προβλήματα στην εκπαίδευση, και τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για την κατάσταση των σχολείων μας και τη μόρφωση των παιδιών μας” αναφέρει η ανακοίνωση.
“Η κυβέρνηση της ΝΔ με τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες τον σχεδόν διπλασιασμό των σχολείων της χώρας που εμφανίζονται κρούσματα. Αντί να πάρει μέτρα για να λύσει τα οξυμένα προβλήματα απαντά με συκοφάντηση και καταστολή. Αντί να προσλάβει εκπαιδευτικούς στέλνει την Αστυνομία, αντί να προσλάβει καθαρίστριες στέλνει εισαγγελείς και προχωρά σε διώξεις” τονίζει η ανακοίνωση.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων ζητά μεταξύ των άλλων:

-Τη μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15 και ανάλογα με το μέγεθος
της αίθουσας, έτσι ώστε να μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες
αποστάσεις.

– Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση
παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή
σε μαθητή και

– την δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *