Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θανάσης Μανταλόβας: Ικανοποίηση και ευαρέσκεια για τη χρηματοδότηση του Κέντρου για το Παιδί. Επικρίνει τη Δημοτική Αρχή για πολιτική μικρότητα!

 


Αντιδράσεις προκαλεί ο τρόπος που επέλεξε η Δημαρχιακή Αρχή και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ για να ανακοινώσει την ένταξη στο  ΕΣΠΑ του “Κέντρου για το Παιδί”, στο χώρο του Παλιού Ασύλου Ανιάτων.

Έτσι με σημερινή ανάρτησή  του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ,ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας, εκφράζει την προσωπική του ικανοποίηση και την ευαρέσκεια για την απόφαση χρηματοδότησης, με 3,1 εκατ €, του Κέντρου για το Παιδί στο χώρο του Παλιού Ασύλου Ανιάτων!

 Όπως χαρακτηριστικά τονίζει «….Όχι μόνο γιατί ένα ακόμη σημαντικό έργο το οποίο οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, διαβουλευτήκαμε με την κοινωνία και τους συλλόγους ατόμων με αναπηρία, ωριμάσαμε τεχνικά, διασφαλίζοντας τους πόρους μέσω του Σχεδίου για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, αλλά κυρίως γιατί τα Γιάννενα θα αποκτήσουν ένα πρωτοποριακό χώρο για δημιουργική έκφραση , μάθηση και ψυχαγωγία του παιδιού και κυρίως των παιδιών με ειδικές ανάγκες».
Ταυτόχρονα μέμφεται τη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, όσον αφορά τις χθεσινές δηλώσεις της για το άσυλο ανιάτων και την υλοποίησης του Κέντρου για το Παιδί, καταλογίζοντας σε αυτήν πολιτική μικρότητα και μικροπρέπεια καθώς προσπαθεί να σφετεριστεί προσπάθειες και κόπους άλλων. 

Συγκεκριμένα αναφέρει «… δυστυχώς στα όσα τη χαρακτηρίζουν μετά από ένα χρόνο επιζήμιας για το Δήμο θητείας, θα προστεθούν και αυτά της πολιτικής μικρότητας και μικροπρέπειας! Είναι άλλωστε τα μόνα που μπορεί να επιδείξει με επάρκεια έως τώρα!» 

Επίσης στη δήλωση του αφήνει μια ξεκάθαρη αιχμή, λέγοντας πως η σημερινή Δημοτική Αρχή
χωρίς να τροποποιήσει ούτε στο ελάχιστο την αρχιτεκτονική μελέτη που
παρέλαβε,
δυστυχώς αλλοίωσε το χαρακτήρα και τις λειτουργίες του Κέντρου, κάτι που ευτυχώς επανέρχεται στο μέλλον, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

 

Διαβάστε σχετικά :

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *