Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Μα, δεν έχουν το Θεό τους, εκεί στο Πνευματικό Κέντρο;”: Επιστολή διαμαρτυρίας υποψήφιου για πρόσληψη στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων


Μεγάλες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη για τα διάτρητα κριτήρια που θέσπισε η δημοτική Αρχή, προκειμένου να προσλάβει προσωπικό για να διδάξει στα διάφορα τμήματα του Οργανισμού.

Πολλές είναι οι επιστολές που λάβαμε και που καταγγέλλουν την διοίκηση και προσωπικά τον Δήμαρχο.

Όμως, επειδή οι “φιλοφρονήσεις” με τις οποίες περιποιούνται τους εμπνευστές της προκήρυξης ξεπερνούν τα όρια ευπρέπειας,  οι επιστολές αυτές είναι ακατάλληλες για δημοσίευση.

 Γι αυτό επιλέγουμε την επιστολή υποψήφιου για πρόσληψη,που δεν ξεπερνά τα όρια κοσμιότητας και ο οποίος καταγγέλλει την μεροληπτική στάση  του Πνευματικού Κέντρου απέναντι σε ορισμένους υποψήφιους.

Ολόκληρη η επιστολή:


“Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, παρουσίασε στις 13 και στις 27 του Σεπτέμβρη, συναυλίες με τίτλο “Κουαρτέτα του Δημοτικού Ωδείου ερμηνεύουν Μπετόβεν”.

 Το θέμα είναι πως δύο από τα τέσσερα μέλη των κουαρτέτων, είναι μουσικοί που διεκδικούν από μία θέση στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων και μάλιστα εν μέσω ενεργής προκήρυξης που “τρέχει” και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων.

 Οι εν λόγω μουσικοί, πώς επελέγησαν να συμμετάσχουν αφού δεν ανήκουν στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου; 

Μήπως έτσι θέλησαν να προκαταλάβουν τις αποφάσεις και να “καβατζώσουν” τις θέσεις αυτές;
Και οι άλλοι υποψήφιοι, οι λιγότερο προνομιούχοι, αγωνιούν και μετρούν ένα ένα τα μόρια για να τους βγουν και αναρωτιούνται πώς έλαβαν αυτή τη μοριοδότηση και πώς τους προσμετρήθηκε το… καλλιτεχνικό έργο ή η προϋπηρεσία!
Η Διοίκηση είναι έκθετη και πρέπει να λάβει θέση.

 Εάν οι δύο συμμετέχοντες δεν αποσύρουν αμέσως τις υποψηφιότητές τους, θα τιναχθεί στον αέρα όλη η προκήρυξη και εκτός της ταλαιπωρίας που θα υποστούν και οι συνυποψήφιοί τους, ίσως τραβήξει το αυτί των υπευθύνων και ο Εισαγγελέας.

Μα, δεν έχουν το Θεό τους εκεί στο Πνευματικό Κέντρο;

Διαβάστε και:  Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ακόμη και ο διάσημος βιολιστής Itzhak Perlman * θα κινδύνευε να μην προσληφθεί ως δάσκαλος βιολιού!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *