Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κρούσματα ενός άλλου ιού διαγνώστηκαν στα Γιάννενα

 Μπορεί τα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη μας να είναι σποραδικά  αλλά ένας άλλος ιός έχει κάνει τελευταία την εμφάνισή του στην πόλη μας.

Ο ιός είναι πολιτικός και δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε άτομα που πρόσκεινται ιδεολογικά στη Γαλάζια παράταξη,

Έτσι σε αλλεπάλληλα τεστ διάγνωσης του νέου ιού βρέθηκαν θετικοί στο να διεκδικήσουν το αξίωμα του δημάρχου πάνω από 6 (έξι) νεοδημοκράτες συμπολίτες μας, ενώ υπάρχει και ένας που βρέθηκε θετικός για να θέσει υποψηφιότητα ως περιφερειάρχης.

Ο Απόκαυκος, αν και γνωρίζει τα ονόματα των προσβληθέντων, ακολουθώντας την τακτική του ΕΟΔΥ δεν τα γνωστοποιεί τουλάχιστον προς το παρόν.

Πολιτικοί λοιμωξιολόγοι σχολιάζοντας το γεγονός θεωρούν ότι τα κρούσματα είναι πολλά, αν λάβουμε υπόψη ότι μόλις άρχισε η δεύτερη αυτοδιοικητική περίοδος και απομένουν 3 ακόμη χρόνια για να ολοκληρωθεί η θητεία του δημάρχου και περιφερειάρχη.

Μάλιστα  συνιστούν στα κρούσματα την χρήση  μάσκας για δύο λόγους: Πρώτον, για να μην μεταδώσουν τον ιό και σε άλλους ομοϊδεάτες τους και δεύτερον, γιατί φορώντας μάσκα περιορίζεται ο κίνδυνος αναγνώρισης από τους συμπολίτες μας και αποφεύγονται έτσι οι επιπτώσεις από τις εκδηλώσεις λατρείας των Γιαννιωτών… .

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *