Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι επιδιώκει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις;

 


Στέφανος Καραμούτσιος

Για άλλη μια φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τάραξε τα ούτως ή άλλως θολά νερά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν σε άρθρο του υποστήριξε ότι «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες», γεγονός που θεωρήθηκε ότι αποτελεί μια ακόμη ευθεία αμφισβήτηση του  Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει στη Βουλή τον πρωθυπουργό ως πολιτικό απατεώνα.

Το γεγονός αυτό είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των διαφοροποιήσεων του άτυπου αρχηγού της κίνησης των 53+ και έρχεται μάλιστα σε μια ιδιαίτερη καμπή της πολιτικής ζωής του τόπου, όπου η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα της πολιτικής της σε τομείς όπως η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεών της στην οικονομία αλλά και στην αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων, με την φθορά της να είναι πλέον ορατή, ιδιαίτερα μετά τις  κραυγαλέες αδυναμίες στην αντιμετώπιση των καταστροφών από την επιδρομή του Ιανού.

Η  τελευταία αυτή διαφοροποίηση Τσακαλώτου  αντικειμενικά αποτελεί σωσίβιο στα επικοινωνιακά προβλήματα της κυβέρνησης, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει το ζήτημα με την μιντιακή της υπεροπλία.

Έτσι για μια ακόμη φορά μπήκε το ερώτημα, τι, άραγε, επιδιώκει με τις συνεχείς αυτές διαφοροποιήσεις ο πρώην υπουργός των Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

-Θέλει, φθείροντας τον Αλέξη Τσίπρα, να τον διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος σε περίπτωση μάλιστα μιας νέας εκλογικής αποτυχίας, οψέποτε γίνουν εκλογές;

-Και αν όχι, δεδομένης της  μεγάλης αποδοχής του Τσίπρα από τους ψηφοφόρους του κόμματος, σε τι αποβλέπει;

“Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο νεοφιλελεύθερος του ΣΥΡΙΖΑ” σχολίαζε δηκτικά τις προάλλες για τον επικεφαλής των 53+, πολιτική προσωπικότητα που επισκέφτηκε τα Γιάννενα και είχε απόλυτα δίκιο.

Έχοντας εφαρμόσει με συνέπεια τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απολαμβάνει του σεβασμού και της αναγνώρισης των Βρυξελλών έχοντας διαμορφώσει στην Ευρώπη ένα προφίλ σοβαρού τεχνοκράτη πολιτικού, που σέβονται φίλοι και εχθροί.

Με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του στην Ελλάδα  σε σχέση με όσα λέει και πράττει ο πρώην πρωθυπουργός, ο Τσακαλώτος επιδιώκει να αποτελέσει έναν αυτόνομο πολιτικό παράγοντα.

Έναν πολιτικό παράγοντα που, αν οι εξελίξεις που ακολουθήσουν στην οικονομία και στα εθνικά θέματα φέρουν δραματικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό, να μπορεί να αποτελέσει τη λύση στην συγκρότηση ενός κυβερνητικού σχήματος συνεργασίας με την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Ο Τσακαλώτος επιδιώκει με άλλα λόγια να γίνει ένας δεύτερος Παπαδήμος μακράς διάρκειας και γι αυτό κτίζει μεθοδικά γέφυρες δεξιά και αριστερά με τις θέσεις που παίρνει για κρίσιμα ζητήματα του τόπου.

Οι πρόσφατες ενστάσεις του που άπτονται  μάλιστα και  ζητημάτων ορθής πολιτικής συμπεριφοράς είναι το κερασάκι στην τούρτα σε ένα σχέδιο, που επιδιώκει να τον εμφανίσει ως ένα σοβαρό Ευρωπαίο πολιτικό.

 Έναν Ευρωπαίο πολιτικό που με την ψύχραιμη και συνετή του στάση, την τεχνοκρατική του συγκρότηση  και την ωριμότητά του θα σταθεί απέναντι στους βαλκανικού τύπου Έλληνες πολιτικούς, που φημίζονται για τον καιροσκοπισμό, την σκανδαλολογία και την καταγγελιομανία και θα εξευρωπαΐσει  τα πολιτικά μας ήθη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *