Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τι ζητά από τον δήμαρχο ο Θωμάς Μπέγκας για να μην έχουν τα Γιάννενα την τύχη της Καρδίτσας


Με επιστολή του στο Δήμαρχο κ. Μωυσή Ελισάφ ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα Θωμάς Μπέγκας ζητά να προχωρήσει η δημαρχιακή Αρχή στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την αντιμετώπιση  πλημμυρικών φαινομένων στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

“Με αφορμή τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα που προκάλεσε ο μεσογειακός τυφώνας “Ιανός” σε πολλές περιοχές της χώρας μας, καθώς και τις αναφορές που έγιναν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την αντιπλημμυρική θωράκιση του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, εξαιτίας της φημολογούμενης χωροθέτησης ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου σε οικόπεδο κοντά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, σας παραθέτω έγγραφο που είχε αποστείλει η Δημοτική μας Αρχή τον Αύγουστο του 2018 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, στο οποίο επισημαίνεται η ανάγκη εκπόνησης ενός συνολικού σχεδίου αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων” αναφέρεται στην επιστολή.

“Το έγγραφο συνοδεύεται και από μια σειρά παρατηρήσεων αλλά και προτάσεων τις οποίες κατέθεσε ο Δήμος μας, χωρίς ωστόσο ως σήμερα να λάβει κάποια απάντηση από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Επειδή τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πλέον συνήθη στη χώρα μας, πιστεύουμε ότι δεν χωράει άλλη καθυστέρηση προκειμένου να καταλήξουμε στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για το Λεκανοπέδιο και ελπίζω να αναλάβετε γρήγορα πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή” επισημαίνει ο κ. Μπέγκας, που δηλώνει ότι αυτός και η παράταξή του θα καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα συμβάλλουν , ώστε “να  εκπονηθεί επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης – αντιμετώπισης
πλημμυρών στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, που θα λαμβάνει υπόψη του τις νέες
συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τις νέες οικονομικές και κοινωνικές
ανάγκες.”

Η επιστολή προς τον κ. Μιχελάκη:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *