Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έργα και ημέρες της δημαρχιακής Αρχής



Γράφει ο Αστερινός Μάνθος

45.000 ευρώ για να μας …«μεταλαμπαδεύσουν (sic) την έννοια της βιώσιμης μετακίνησης και για να βελτιώσουν τις ικανότητες των υπαλλήλων του Δήμου, ώστε να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης»!!!
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
Ο Δήμος μας προτίθεται να αναπτύξει «σύστημα διαχείρισης ελεγχόμενης στάθμευσης».
Αν η προσέγγιση είναι η σωστή και δε στοχεύει μόνο στα εισπρακτικά οφέλη, θα συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη οργάνωση της κυκλοφορίας, θα απελευθερώσει θέσεις σύντομης στάθμευσης σε νευραλγικά σημεία της πόλης και θα περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις!
Τα ερώτημα που προκύπτει είναι: γιατί η Δημοτική Αρχή ξεκινάει πάλι από την αρχή και δεν πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγούμενη; Γιατί πρέπει να πληρώσουμε 45.000 € για να διερευνήσουν – πόσες φορές χρειάζεται να γίνει, άραγε, μέχρι να έρθει η εμπέδωση; – τη βιωσιμότητα του συστήματος;
Θα παραλάβουμε, λοιπόν, νέα δεδομένα και μελέτες (ελπίζοντας πως δε θα είναι απλώς copy paste άλλων μελετών), οι οποίες θα είναι σαφώς υποδεέστερες ως προς το περιεχόμενο και τη μεθοδολογία. Και αυτά τη στιγμή που ο Δήμος μας διαθέτει μία άρτια τεχνικά και μεθοδολογικά μελέτη Βιώσιμης Κινητικότητας, στην οποία εμπεριέχεται ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης της στάθμευσης.
Η μελέτη αυτή χρηματοδοτήθηκε από πόρους του ΕΣΠΑ, έχει παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα ευρείας κοινωνικής διαβούλευσης, που είχε προηγηθεί.
Ο Δήμος μας διαθέτει ήδη πιλοτικό σύστημα ευφυούς διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης, μαζί με mobile εφαρμογή για smartphones, μέσω ενός έργου (motivate), που παρουσίασε μάλιστα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής, στην αρχή της θητείας του, μαζί με διαβεβαιώσεις για περαιτέρω αξιοποίησή του!
Είναι σαφές πως η εμμονή του Δημάρχου να απορρίπτει οτιδήποτε προηγήθηκε της δικής του θητείας, η άρνησή του να αποδεχτεί το αυτονόητο, πως ο Δήμος οφείλει να έχει συνέχεια ανεξάρτητα από το ποιος τον διοικεί, θα κοστίσει στην πόλη μας ακριβά σε χρόνο αλλά και σε χρήμα!


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *