Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μωυσής Ελισάφ: Ένας δήμαρχος σε νευρική κρίση

 

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Εάν υπήρξε κάτι θετικό από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν η απευθείας μετάδοσή της από την αίθουσα “Δημήτρης Χατζής” των παλιών σφαγείων της πόλης.

Έτσι δόθηκε σε αυτούς που την παρακολούθησαν η ευκαιρία να διαπιστώσουν, ότι ένα χρόνο μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον Μωυσή Ελισάφ η πόλη βρίσκεται σε τραγικό αδιέξοδο.

Ο Μωυσής Ελισάφ, που πέρυσι έγινε δήμαρχος υποσχόμενος να τα αλλάξει όλα, είναι σήμερα ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε νευρική κρίση!

Τα σφιγμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του, η αποδοχή εκ μέρους του της αποτυχίας στη διοίκηση του δήμου, οι φτηνές δικαιολογίες που προβάλλει, οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλει το δημοτικό συμβούλιο  με ενημερώσεις τύπου Πέγκα αλλά κυρίως το κλίμα της πόλωσης που προκαλεί με κάθε ενέργειά του στο δημοτικό συμβούλιο, όλα αυτά  συνθέτουν ένα δραματικό πλαίσιο, που προοιωνίζεται δύσκολες ώρες για την πόλη.

Ο άνθρωπος που εκλέχτηκε για να αποτελέσει παράγοντα σύνθεσης και ενότητας των απόψεων των δυνάμεων που συνθέτουν το δημοτικό συμβούλιο, 380 ημέρες  μετά είναι – μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου- ο βασικός υπεύθυνος, που στο δημοτικό συμβούλιο έχει διαμορφωθεί ένα τέτοιο κλίμα διαίρεσης, μίσους και καχυποψίας, που αρκεί μια σπίθα για να επέλθει γενική σύρραξη.

Η πόλη ζει την παρακμή της, με τα προβλήματα της καθημερινότητας να την πνίγουν και έχει μια δημοτική αρχή ανίκανη να τα λύσει και ένα δήμαρχο απλό φερέφωνο της κυβερνητικής πολιτικής, που  σε κάθε πρόβλημα που άπτεται των επιλογών της κεντρικής διακυβέρνησης αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να δικαιολογεί τις κυβερνητικές επιλογές, ωσάν να είναι κυβερνητικός υπάλληλος και όχι δήμαρχος των Γιαννιωτών.

Κατόπιν όλων αυτών είναι περιττό να αναφερθούμε στα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και τι αποφασίστηκε, γιατί απλά δεν αποφασίστηκε τίποτε, αφού η δημοτική αρχή απλά επιχείρησε να μεταβάλλει τη συνεδρίασή της σε μια ημερίδα ενημέρωσης των δημοτικών συμβούλων για την τουριστική πολιτική του δήμου Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Μπουτάρη με εισηγητή τον κ Πέγκα, πρώην αντιδήμαρχο του δήμου Θεσσαλονίκης…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *