Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θρίλερ με τη μεταφορά των μαθητικών μασκών στα Γιάννενα! Επιστρατεύτηκε ελικόπτερο την τελευταία στιγμή

Ήλθαν το Σάββατο οι σχολικές μάσκες στα Γιάννενα και από αύριο θα βρίσκονται στα θρανία των σχολείων για να μοιραστούν στους μαθητές.

Όμως πόσοι γνωρίζουν τις προσπάθειες  που χρειάστηκαν για να είναι όλα έτοιμα αύριο και να μην υπάρχει πρόβλημα με την υγεία των μαθητών;

Ο Απόκαυκος που βρίσκεται  κοντά στα γεγονότα, προβάλλοντας πάντα το έργο της δημοτικής αρχής με αποκλειστικό του ρεπορτάζ αποκαλύπτει σήμερα, πως για να συμβεί αυτό και να μην υπάρχουν αύριο προβλήματα, που θα τα εκμεταλλευτούν τα γνωστά φερέφωνα των περιθωριακών της οδού Κωλέττη, χρειάστηκε να στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση, για τα σχολεία των Ιωαννίνων.

Επειδή δεν ήταν βέβαιο, αν οι μάσκες θα έφταναν έγκαιρα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Ιωαννιτών Γιάννης Αϊβατίδης με αστραπιαίες κινήσεις εξασφάλισε ελικόπτερο Σινούκ, που το διέθεσε ο Ελληνικός στρατός και με πιλότο τον Ηλία Γιάτσιο ( βλέπε φωτογραφία) μέσα σε λίγες ώρες πέτυχε αυτό που το πρωί του Σαββάτου φαινόταν ακατόρθωτο και για το οποίο πρέπει να τον ευχαριστούν οι γονείς των Ιωαννίνων.

Έφερε τις μάσκες και τα παγουρίνο στα Γιάννενα, προς ανακούφιση του δημάρχου Ελισάφ, που μέχρι να γίνει αυτό είχε χάσει τον ύπνο του από την αγωνία.

– Όλοι μαζί μπορούμε, ήταν η απάντηση του λαοφιλούς αντιδημάρχου παιδείας, όταν δεχόταν τα θερμά συγχαρητήρια του κ Ελισάφ…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *