Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έφτασαν στα Γιάννενα τα πρώτα τμήματα του κλειστού της ξιφασκίας!

 

 

Ιστορική η σημερινή μέρα για την πόλη μας, καθώς μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έφτασαν στην πόλη μας τα πρώτα τμήματα της αίθουσας του κλειστού της ξιφασκίας και η πόλη μπαίνει στην τελική ευθεία για να αποκτήσει τη δεύτερη κλειστή της αθλητική σάλα.

Για όσους δεν γνωρίζουν η αίθουσα της ξιφασκίας είναι είναι κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Κλειστό Γήπεδο Ελληνικού. Η αίθουσα είναι μέρος του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Ελληνικού και φιλοξένησε τους αγώνες ξιφασκίας στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 στην Αθήνα.

Η μεταφορά της στα Γιάννενα ήταν από τους πρώτους στόχους των Καχριμάνη- Ελισάφ που κίνησαν ουρανό και γη για να το πετύχουν.

Και να που σήμερα έφτασε στην πόλη μας το πρώτο τμήμα, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν και ήταν το δώρο που έκανε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, που σήμερα 12 Σεπτεμβρίου γιορτάζει τα γενέθλιά του!

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι πίσω από το επίτευγμα αυτό, που ανοίγει νέους ορίζοντες για την πόλη μας κρύβεται και ένα ακόμη στέλεχος, ο σεμνός και άοκνος Ηλίας Γιάτσιος, που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης μεταφοράς του πρώτου τμήματος.

Οι αθλητικοί Reuters των Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *