Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

” Σφίγγουν οι κώλοι” στις υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών


Καθημερινά φτάνουν καταγγελίες στο ιστολόγιό μας, που αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δήμου Ιωαννιτών το τελευταίο διάστημα στερούνται των απαραίτητων ειδών υγιεινής σε τέτοιο βαθμό, ώστε ορισμένοι φέρνουν χαρτί “υγείας” από το σπίτι τους.

Γιατί το να διατίθενται δυο χαρτιά υγείας για μια ημέρα σε μια τουαλέτα, όπου εξυπηρετούνται 30 με 35 άτομα δεν είναι δα και το καλύτερο.

Δυο τινά μπορούμε να υποθέσουμε ότι συμβαίνουν στην περίπτωση αυτή:

Ή η δημοτική αρχή πάσχουσα από δυσκοιλιότητα θεωρεί ότι δυο χαρτιά υγείας φτάνουν και περισσεύουν ή  βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιο μεγαλοφυές πρόγραμμα του Θεοδωρικάκου με τον κωδικό “σφίγγουν οι κώλοι”, που ενώ έχει σχέση με τον έλεγχο και την απόδοση των εργαζομένων, οι εδώ θαυμαστές του υπουργού από παρεξήγηση ή από υπερβάλλοντα ζήλο το εφαρμόζουν με το δικό τους τρόπο.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *