Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία: Ακατάλληλες κρίθηκαν 27.000 στην Θεσσαλονίκη!

 


Σε ένα ακόμη μεγάλο φιάσκο εξελίσσεται η διαδικασία προμήθειας με μάσκες στα σχολεία της χώρας. Ενώ η ΚΕΔΕ προμηθεύει την τελευταία στιγμή τα σχολεία, τελικά ο αριθμός δεν επαρκεί για 2 μάσκες ανά μαθητή και έτσι θα παραλάβουν 1 και σε μεταγενέστερο χρόνο θα δοθεί η δεύτερη λόγω προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί με το διαγωνισμό.

Όμως ο «ψαλιδισμένος» διαγωνισμός έχει και άλλα σοβαρά προβλήματα αφού 27.000 μάσκες που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, επιστρέφονται ως ακατάλληλες καθώς λίγη ώρα μετά την άφιξή τους η ΚΕΔΕ ζήτησε να επιστραφούν.«Οι 27.000 μάσκες κρίθηκαν ακατάλληλες. Κακώς τις παρέλαβε η ΚΕΔΕ στην Αθήνα και τις απέστειλε στον δήμο Θεσσαλονίκης» δήλωσε μ ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυριζόγλου, που επιρρίπτει ευθύνες στους αρμόδιους για την προμήθεια ενώ προέβη σε αγορά άλλων μασκών με έξοδα του Δημου. «Εμείς πληρώσαμε τις μάσκες, με χρήματα του δήμου, για να μην εκτεθούμε στα μάτια γονέων και μαθητών» πρόσθεσε ο κ. Κυρίζογλου.

Η αγανάκτηση για την απόλυτη προχειρότητα λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μεγάλη καθώς σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται και με την καθαριότητα, αφού η κυβέρνηση προσέλαβε μικρότερο αριθμό καθαριστριών με λιγότερες ώρες απασχόλησης για διπλάσιο όγκο δουλειάς λόγω των μέτρων προφύλαξης για τον κοροναϊό.

 tvxs.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *