Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άλλα μου LED τα μάτια σου και άλλα τα χαρτιά σου!

 

Σχολιάζει ο Αστερινός Μάνθος

Μας έχει γίνει πια συνήθεια η Δημοτική Αρχή να αναγγέλλει μεγαλόπνοα έργα και εκείνα να σκοντάφτουν στο πρώτο σκαλί.
Αυτή τη φορά, βέβαια, υπερέβησαν εαυτόν, μιας και το έργο σκάλωσε λίγο μετά την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ του σχετικού φακέλου!
Η έκπληξη είναι πως εδώ την παταγώδη αποτυχία τη μοιράζονται από κοινού με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος, τουλάχιστον για όσα χρόνια είχε δίπλα του γι’ αυτή τη «δουλειά» την κ. Καλογιάννη, δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα!
Έτσι το μεγάλο στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, στοίχημα κατ’ ουσίαν της Περιφέρειας, η αντικατάσταση των λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας (LED), απορρίφθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, γιατί έκρινε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει πρόβλημα με τη χρηματοδότηση του έργου.
Ο κ. Περιφερειάρχης ψέλλισε κάτι στη γνωστή «στρίβω αλά βλάχικα» διάλεκτο, περί μιας επιστολής της αντισυμβαλλόμενης Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, που αποδεικνύει ότι εσφαλμένα και «κατά πλάνη περί τα πράγματα και τον νόμο» το Ελεγκτικό Συνέδριο εξέφερε αυτή την κρίση!
Επειδή, λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Καχριμάνη, το Ελεγκτικό Συνέδριο πλανάται – και μπορεί όντως έτσι να είναι – ας δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα τη σύμβαση της ΕΤΕΠ για το έργο του Δήμου Ιωαννιτών για να λήξει το θέμα άμεσα.
19 εκατομμύρια είναι αυτά! Ας μην πετάξουν μακριά, μαζί με τα χελιδόνια!..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *