Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Τατιάνα Καλογιάννη για την ανάπλαση της πλατείας Πύρρου

 


“Η εικόνα και λειτουργία της κεντρικής πλατείας της πόλης μας είναι απαράδεκτη”τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, η οποία μάλιστα έστειλε επιστολή σχετικά με το θέμα στο Δήμαρχο κ. Μωυσή Ελισάφ https://ioannina2023.gr/imag/news/20.09.04_epistoli_dim_anaplasi_plateias.pdf

Στην επιστολή η κ. Καλογιάννη, αναφέρεται στις διάφορες δηλώσεις της δημοτικής Αρχής για το θέμα και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου κ. Αρλέτου, “ο οποίος έδωσε και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, κανένα εξ αυτών, ως συνήθως, δεν τηρήθηκε”, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ανακοίνωση.

“Επειδή το καλοκαίρι, που είχε τεθεί από τον Αντιδήμαρχο κ.Αρλέτο, ως χρόνος ολοκλήρωσης της «λειτουργικής παρέμβασης» παρήλθε, αλλά δεν έχει γίνει καμία απολύτως παρέμβαση στην πλατεία Πύρρου, παρακαλούμε να ορίσετε το συντομότερο δυνατόν ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την παρουσίαση της μελέτης από τους μελετητές και τη λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε ή να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου αμέσως, ή να απορριφθεί”αναφέρει στην επιστολή της κ κ. Καλογιάννη.

“Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να πάρει σαφή θέση για το θέμα, δηλαδή αν θα υλοποιηθεί ή όχι το έργο της ανάπλασης όπως μελετήθηκε. Για το λόγο αυτό καλούμε τον κ. Δήμαρχο να λάβει θέση.

“Η παράταξή μας έχει ήδη, από τις 3 Ιανουαρίου 2020, μετά από δική της πρωτοβουλία, πλήρη ενημέρωση από τους μελετητές του έργου, για το αντικείμενο της ήδη οριστικά παραληφθείσας από το Δήμο μελέτης εφαρμογής της ανάπλασης”, τονίζει η ανακοίνωση, η οποία ενημερώνει τους δημότες ότι η παρουσίαση της μελέτης βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της παράταξής και στη διεύθυνση: https://www.ioannina2023.gr/images/news/20.01.03_meleti_anaplasis_plateias.pdf

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *