Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Ας προστατεύουμε τις επιχειρήσεις του Νομού μας από ανεύθυνες φήμες

.

Έκκληση για την προστασία των επιχειρήσεων του Νομού από κάθε είδους ανεύθυνη παραπληροφόρηση απευθύνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, “μια πληροφόρηση που παίρνει τη μορφή του «ράδιο αρβύλα» και έχει ως αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να στοχοποιούνται εργαζόμενοι και επιχειρήσεις ως φορείς του ιού covid-19 και να να δακτυλοδεικτούνται και να κινδυνεύουν με τεράστιες οικονομικές καταστροφές”.

Το επιμελητήριο αναφέρει ότι παρακολουθεί στενά όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενημερώνει τα μέλη του όπου και όταν χρειαστεί για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και για το όποιο έκτακτο πρόβλημα προκύπτει, ενώ παράλληλα από την αρχή της πανδημίας έκανε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα από όλους.
Μάλιστα επισημαίνει ότι ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις που εκπροσωπεί θα πρέπει να μην υπόκεινται στις όποιες διατάξεις και ελέγχους διενεργούν οι επίσημοι φορείς του Κράτους.

“Για όλους εμάς όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή προέχει η ανθρώπινη ζωή, ωστόσο ας μη δημιουργούμε προβλήματα εκ του μη όντος για λίγα likes τα οποία θα δημιουργήσουν ανεπανόρθωτα dislikes στις επιχειρήσεις του Νομού μας” καταλήγει η ανακοίνωση- έκκληση του Επιμελητηρίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *