Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δοκιμάζει τις αντοχές της και αντιμετωπίζει προβλήματα ενότητας

Δεν συμπληρώθηκε ούτε χρόνος από την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και των συνεργατών της και τα προβλήματα συγκατοίκησης είναι τόσα πολλά, που μια σύγκρουση συνεργατών του δημάρχου με τον ίδιο δεν θα αποτελούσε έκπληξη για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.
Από τη μια μεριά η δυστοκία στην παραγωγή αξιόλογου έργου και από την άλλη ο αυταρχικός χαρακτήρας του κ. Ελισάφ έχουν προκαλέσει νευρική κρίση στη δημοτική Αρχή.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στελέχη της δημοτικής Αρχής που πέρυσι παρουσίαζαν τον κ. Ελισάφ ως οιονεί Μεσσία, που θα έλυνε με μαγικές κινήσεις τα προβλήματα του δήμου, σήμερα όχι μόνο έχουν απογοητευτεί από τον δήμαρχο αλλά δεν διστάζουν να μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον κ. Ελισάφ στον κοινωνικό τους κύκλο, προσάπτοντάς του τα μύρια όσα, που ούτε οι αντιπολιτευόμενοι δεν σκέφτηκαν ποτέ να του αποδώσουν.
Είναι πλέον φανερό ότι το γυαλί στις σχέσεις του δημάρχου και μερικών από τους βασικούς του υποστηρικτές στη διεκδίκηση της δημαρχίας έχει σπάσει και δύσκολα θα υπάρξει δυνατότητα επανασυγκόλλησης  με δεδομένη την ψυχοσύνθεση και τον χαρακτήρα αυτών που διαφωνούν.
Μέσα σε αυτό το κλίμα της αμφισβήτησης και της νευρικής κρίσης θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο της προσεχή Τετάρτη με τον δήμαρχο απομονωμένο όσο ποτέ στο γραφείο του και το καζάνι της κρίσης να σιγοβράζει, έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.
Κ.Σ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *