Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οξύνεται η πολιτική σύγκρουση: Ροζ γάντια εναντίον γαλάζιων μασκών

Ρελάνς ΣΥΡΙΖΑ στην κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από τα μέλη της να ανεβάσουν φωτογραφίες με μάσκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως μέσο καταπολέμησης των Fake news, που διαδίδουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Με απόφαση Σκουρλέτη από σήμερα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάσουν φωτογραφίες με γάντια για να διαφοροποιηθούν από τους δεξιούς μασκοφόρους.

“Τα γάντια δείχνουν και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”, δήλωσε με νόημα το στέλεχος των 53+ Χρήστος Μαντάς, αφού συμβολίζουν τα καθαρά χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασε και δεν μολύνθηκε από τον ιό της εξουσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα γάντια, που σημειωτέον ότι θα τα προμηθεύονται τα μέλη του κόμματος δωρεάν από τα κατά τόπους κομματικά γραφεία, θα έχουν τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι οικολογικά, αν και ο θηριώδης Παύλος Πολάκης πρότεινε να κατασκευάζονται από το δέρμα των Νεοδημοκρατών που ανεβάζουν φωτογραφίες με γαλάζιες μάσκες! Κάτι όμως που απέρριψε μετά βδελυγμίας ο αρχηγός της κίνησης των 53+ ΕυκλείδηςΤσακαλώτος, με το θεώρημα ότι αυτά γινόταν στην εποχή του θείου του και ο αγώνας τώρα έχει άλλα χαρακτηριστικά και είναι κυρίως ιδεολογικός…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *