Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το κυβερνητικό αφήγημα μετατρέπεται σε μπούμερανγκ


Τελικά το κυβερνητικό αφήγημα ότι ο Μητσοτάκης έσωσε τη χώρα από τον κορωνοϊό και μέσα σε ελάχιστους μήνες ωρίμασε έναν λαό που εν πολλοίς ήταν ανεύθυνος και απείθαρχος, που διατυμπανίστηκε σε όλους τους τόνους με τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων, τείνει να μετατραπεί σε μπούμερανγκ.

Γιατί δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες και οι κυβερνώντες αποποιούμενοι κάθε πολιτική ευθύνη, μεταθέτουν τις ευθύνες της έξαρσης του κορωνοϊού στις πλάτες της κοινωνίας που από ώριμη έγινε ανώριμη και ανεύθυνη.

Ο τρόπος όμως που εξελίσσεται η κατάσταση την διαψεύδουν συνεχώς τόσο γιατί η εξάπλωση του ιού το καλοκαίρι έγινε με ένα ανεξέλεγκτο ρεύμα τουρισμού αλλά και σε ένα καθεστώς ανύπαρκτων μέτρων περιορισμού και ελέγχων στη χώρα, που λήφθηκαν αισθητά καθυστερημένα.

Έτσι η προσπάθεια του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, που επιχείρησε για άλλη μια φορά την Τρίτη να επιρρίψει την ευθύνη στους πολίτες και όχι στο προβληματικό πλέγμα αποφάσεων που επικράτησε κατά το άνοιγμα του τουρισμού, πέφτει στο κενό, αφού τα στοιχεία την διαψεύδουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ΕΟΔΥ, η κυβέρνηση έκανε -δειγματοληπτικούς- ελέγχους στο 12% των 2,6 εκατομμυρίων  τουριστών που μπήκαν στη χώρα και εντόπισε μόνο 600 θετικά δείγματα, άρα με μια απλή αναγωγή στη χώρα μπήκαν πάνω από 5.000 θετικοί τουρίστες από τον Ιούλιο.

Νούμερα που τεκμηριώνουν ότι η αύξηση των κρουσμάτων που κατέληξε στη νέα έξαρση, ξεκινά λίγο αφότου ανοίγουν τα σύνορα.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έρχεται σε αντιδιαστολή με τους αρμόδιους επιστήμονες-μέλη της σχετικής επιτροπής της κυβέρνησης που έχουν σε κάθε τόνο επισημάνει ότι η εστία διασποράς του δεύτερου κύματος είναι ο τουρισμός.

Με την αποσιώπηση του πραγματικού αριθμού των κρουσμάτων, με τα αντιφατικά μέτρα που πάρθηκαν και παίρνονται και με το παράδειγμα των κυβερνώντων που ενώ μιλούν για ατομική ευθύνη, οι ίδιοι στο διάστημα μετά τη λήξη της καραντίνας φέρθηκαν και φέρονται με τον πιο ανεύθυνο τρόπο ( βλέπε όσα συνέβησαν τον Δεκαπενταύγουστο ) κατάφεραν να χαθεί η αξιοπιστία των αρμοδίων.

Έτσι το πλεονέκτημα της Άνοιξης που αποκτήθηκε από λόγους ανεξάρτητους από την ικανότητα της κυβέρνησης και της κρατικής μηχανής, τείνει σήμερα να μετατραπεί σε μπούμερανγκ, γιατί η κυβέρνηση στο διάστημα που ακολούθησε δεν έκανε τίποτε ουσιαστικό στο σύστημα υγείας με αποτέλεσμα σήμερα οι οιωνοί δεν είναι καθόλου θετικοί για την εξέλιξη του δεύτερου κύματος, τόσο επειδή κάποια στοιχεία την διαψεύδουν, όσο και γιατί η κυβέρνηση μετά τα λάθη της συνεχίζει να μην πείθει ότι διαθέτει το σχεδιασμό και την επάρκεια για να ανταπεξέλθει.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *