Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Δήμαρχος στον ρόλο του “Μεγάλου Αδελφού”;

Είναι γνωστή η εμμονή του δημάρχου Ελισάφ ότι εκτός της αντιπολίτευσης και οι υπάλληλοι του δήμου υπονομεύουν την προσπάθεια για να γίνουν τα Γιάννενα η πρωτεύουσα των δυτικών Βαλκανίων.
Με την συμπλήρωση σε λίγες μέρες ενός έτους από την ανάληψη των ηνίων του δήμου και με την παραγωγή έργου να μην ξεπερνά το μηδέν, ο δήμαρχος, βλέποντας παντού εχθρούς, έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί, τι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα πώς αντιδρούν οι υπάλληλοι του δήμου σε δημοσιεύματα που ασκούν κριτική σ’ αυτόν.
Δεν γνωρίζουμε, αν αυτό το κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος ή το θεάρεστο αυτό έργο το έχει  αναθέσει σε κάποιο συνεργάτη του αλλά το γεγονός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να επιπλήττει ο κ. Ελισάφ υπάλληλο του δήμου, που δεν κατέχει και καμιά νευραλγική θέση, ότι δήθεν τον “ξεσκίζει” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι άνευ προηγουμένου.
Και να είχε γράψει  και κάτι εναντίον του δημάρχου ο υπάλληλος, θα κατανοούσαμε την οργή του κ. Ελισάφ!
Όμως ο περί ου ο λόγος  το μόνο που έχει κάνει είναι να αντιδρά με τα γνωστά σύμβολα επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας του ΦΒ σε διάφορα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στο δήμαρχο και αυτό κατά τον κ. Ελισάφ είναι έγκλημα καθοσίωσης.
Γι αυτό συμβουλεύουμε  τους εργαζόμενους του δήμου αλλά και τους δημότες που θέλουν να τα έχουν καλά με τον δήμαρχο, να προσέχουν, γιατί στο δημαρχείο ενεδρεύει ο μεγάλος Αδελφός που παρακολουθεί τα πάντα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *