Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Την κραυγή αγωνίας των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Αλβανία εκφράζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων




Την κραυγή αγωνίας των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Αλβανία εκφράζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και με συνεχείς παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία αγωνίζεται για την επίλυση ζητημάτων επιχειρηματικότητας λόγω COVID-19.

Ειδικά με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σήμερα στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς οι κλάδοι των μεταφορών, η επιχειρηματικότητα και ακολούθως οι εργαζόμενοι αυτών, πλήττονται στον μέγιστο βαθμό.
Με δεδομένο την σημερινή κατάσταση, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ζητά οι επιχειρηματίες που επιχειρούν σε Ελλάδα και Αλβανία, οι συνεργαζόμενοι κλάδοι τους (μεταφορές προϊόντων-πρώτων υλών) καθώς και οι εργαζόμενοι τους να εξαιρεθούν άμεσα από αυτά τα μέτρα (τεστ, ποσοστό 750 ανά ημέρα, 7ημερη καραντίνα), διότι άρχισαν ήδη να πλήττονται οικονομικά, αφού όλοι οι παραπάνω πρέπει να ακολουθήσουν όλες τις πιο πάνω διαδικασίες και είναι αδύνατο να τις ακολουθούν και την ίδια ώρα να επιχειρούν και να εργάζονται.
“Δεν είναι δυνατόν Ελληνική εταιρία που εξάγει εμπορεύματα σε Αλβανική ή θυγατρική της στην Αλβανία να λειτουργήσει, την στιγμή που το Ελληνικό φορτηγό δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω μετά τη παράδοση του φορτίου στην Ελλάδα λόγω υποβολής σε τεστ covid-19, το οποίο είναι άγνωστο που θα πραγματοποιηθεί, σε ποια πόλη της Αλβανίας και τέλος να υποβληθεί και στην βάσανο για σειρά εισόδου αφού και γι’ αυτόν ισχύει ο περιορισμός των 750 ατόμων ανά ημέρα” επισημαίνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.
“Στην περίπτωση δε των αλβανικών εταιριών που εισάγουν καθημερινά από την χώρα μας εμπορεύματα καθώς και πρώτες ύλες είναι φανερό ότι το κόστος της οικονομικής ζημιάς λόγω μη εξαίρεσης τους από τα περιοριστικά μέτρα θα είναι πολύ μεγάλο και ανυπολόγιστο όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για τη Ελληνική Οικονομία” τονίζει το Επιμελητήριο, που ζητά από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν άμεσα για την επίλυση των παραπάνω σοβαρών ζητημάτων τα οποία θα δώσουν την δυνατότητα στην επιχειρηματικότητα να συνεχίσει να αναπνέει και στους εργαζόμενους να μπορέσουν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον το οποίο έχουν περιέλθει οι οικογένειες τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *