Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«MΠΕΓΚΑ θα λέτε και θα Κλαίτε», κοίτα ποιος μας κουνάει το δάχτυλο!!! Μια επιστολή – παρέμβαση που ξύνει πληγές

 

Με αφορμή ένα σχόλιο του πρώην υπεύθυνου επικοινωνίας της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, που σχολιάζοντας χθεσινή δημοσίευση του πρώην δημάρχου κ. Μπέγκα, έγραψε “Μπέγκα θα λένε και θα κλαίνε τα Γιάννενα”, αναγνώστης μας με το ψευδώνυμο bomber με επιστολή- παρέμβαση  ασκεί δριμύτατη κριτική στον πρώην επικοινωνιολόγο της παράταξης, που κατά τη γνώμη του τα λάθη του και οι αλλοπρόσαλλες επιλογές του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή Ελισάφ.

Μπορεί να πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τις περσινές εκλογές αλλά το αποτέλεσμα, που παρήχθη από αυτές καθώς και οι επιδόσεις της τωρινής δημαρχιακής Αρχής διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας. Το γεγονός δε ότι καμιά σοβαρή ανάλυση από τις ίδιες τις παρατάξεις για τις αιτίες που οδήγησαν στο περσινό αποτέλεσμα δεν είδε το φως της δημοσιότητας, κάνει τη δημοσίευση αυτής της επιστολής ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Ολόκληρη η επιστολή- παρέμβαση:

“Κατά το προσφιλές σύνθημα των Πατριωτών δεξιών Καλαματιανών, «ΣΑΜΑΡΑ θα λέτε και θα κλαίτε» που αναφωνούν ακόμη και σήμερα, όταν πάει κάτι στραβά στη χώρα ή στη ΝΔ, ο πρώην, νυν δεν είναι εκεί το θέμα μας, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και «επικοινωνιολόγος» του κου Μπέγκα, προκαλεί με σχόλιο του κάτω από ανάρτηση του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .

Την ώρα που ο πρώην Δήμαρχος μας ενημερώνει με «μεγάλη του λύπη», όπως άλλωστε κάθε φορά, ότι ο νυν Δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποτυγχάνουν στο ΕΣΠΑ αφού απεντάσσονται έργα με ταχύτητες φωτός, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ «επικοινωνιολόγος» του πρώην, από την καρέκλα του γραφείου του ή της σεζσλόνγκ της Κουρούτας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μαθήματα στους Γιαννιώτες που δεν εξέλεξαν ΜΠΕΓΚΑ αλλά έδωσαν την νίκη στον Μ.Ελισάφ για τον οποίο ο εξ Αμαλιάδος σύμβουλος βοήθησε με την πολιτική του στρατηγική τα μάλα.

Κάνει μαθήματα στους Γιαννιώτες ο εξ Αμαλιάδος σύμβουλος που ή στρατηγική επικοινωνία που είχε στήσει, ήταν να τοποθετήσει πίσω από την καρέκλα του δημάρχου την εικόνα της Παναγιάς για να αναδείξει τον πρώην, πιστό τέκνο της ορθοδοξίας λες και οι εκλογές δεν ήταν πολιτικές αλλά για το ποιος θα καθίσει στο θρόνο της αρχιεπισκοπής.

Μαθήματα στους γιαννιώτες κάνει ο εξ Αμαλιάδος Συριζαίος σύμβουλος που η στρατηγική του ξεκινούσε και σταματούσε στο FB!

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που τρελάθηκαν, όταν στην πρώτη συνάντηση υποψηφίων αλλά κυρίως στη συνάντηση με τις υποψήφιες γυναίκες της παράταξης, ζήτησε κοινοποιήσεις και κοινοποιήσεις(fb) πιστεύοντας πως δια της κοινοποιήσεως και της απηχήσεως, θα έβγαζε δήμαρχο τον πρώην την ώρα μάλιστα που η παράταξη του νυν δημάρχου όργωνε σπίτι το σπίτι ,χωριό το χωριό αφού πολύ σωστά κατάλαβε πως η παράταξη του πρώην δεν έκανε εκλογές στην κοινωνία αλλά στο fb.

Μαθήματα ,μαθήματα ότι θα κλαίνε οι γιαννιώτες που δεν εξέλεξαν Μπέγκα από αυτόν που μέχρι το Σαμαρικό μότο έκανε copy πάστε;

Τι να πρωτοθυμηθούμε, λένε, ακόμη μέχρι σήμερα οι υποψήφιοι του πρώην, την ομιλία στην Πυρσινέλλα που έβαλε τον πρώην να κάνει ομιλία και παρουσίαση ψηφοδελτίου και έκοψε το εμπορικό κέντρο στη μέση από το μεσημέρι και ταυτόχρονα έστελνε σταυρούς στις άλλες παρατάξεις από επιχειρηματίες και πολίτες που θεώρησαν και σωστά μάλιστα, ότι έχουν δικαίωμα παρά την προεκλογική περίοδο να μετακινηθούν χωρίς ταλαιπωρία στην πόλη τους, να προσέλθουν απερίσπαστοι στην εργασία τους ή ακόμη και να δεχθούν πελάτες στα μαγαζιά τους.

Μάλλον ο σύμβουλος κλαίει κύριε απόκαυκε μου, γιατί χωρίς ΤΣΙΠΡΑ στην εξουσία και χωρίς ΜΠΕΓΚΑ στο δημαρχείο, μάλλον τα οικονομικά του λιγόστεψαν.

Στέλεχος της παράταξης έλεγε πρόσφατα «που τον βρήκαμε αυτόν τον άμπαλο ρε» μιλώντας προφανώς με ποδοσφαιρική ορολογία και όταν κάποιοι του άσκησαν κριτική, εκείνος επιχειρηματολόγησε λέγοντας ,αν ήξερε μπαλίτσα που έλεγε και ο Αλέφαντος δεν θα τον έστελνε τον πρώην σε κεντρική ομιλία στην Π.Μαβίλη που για να γεμίσεις ακόμη και την μισή, χρειάζεται να μετακινήσεις ψηφοφόρους και από άλλο Νομό.

Ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν τα παλαιά στελέχη της παράταξης, τι έκανε τον πρώην να δεχθεί και δεθεί με τις συμβουλές της Κουρούτας, αφού πολύ γρήγορα είχαν καταλάβει όλοι ότι την μπαλίτσα όχι μόνο δεν την έχει παίξει αλλά δεν την έχει δει κιόλας, αφού το γήπεδο ήταν ανοιχτό στο παιχνίδι, η πρώην δημοτική αρχή είχε κάνει μεγάλο έργο σε πολλούς τομείς και ο σύμβουλος αντί να το αναδείξει για να καταλάβει ο κάθε δημότης, τι έχει πραγματικά γίνει ή προγραμματιστεί, εκείνος επέλεξε τότε να διαφημίζει το πρόσωπο του Δημάρχου στο διαδίκτυο από το οποίο προφανώς και λείπουν ψηφοφόροι από όλες τις περιφερειακές ενότητες ηλικίας άνω των 45 που προφανώς και ψηφίζουν αλλά όχι μέσω του ΦΑΙΣΜΠΟΥΚ.

ΑΑΑ και μη ξεχάσω να σημειώσω το σοβαρότερο, ότι ακόμη αγνοείται η στρατηγική της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μεταξύ της πρώτης και δεύτερης Κυριακής που είναι ολόκληρο κεφάλαιο αλλά δεν είναι της ώρας και θέλει το χρόνο του.

Τέλος πάντων, ιστορική μικρή αναδρομή, κύριε Απόκαυκε, μιας και μας είχε τρελάνει ο άνθρωπος με τις «γνώσεις» του, και από καιρό είχα σκοπό να βγάλω τα σώψυχα μου για καλό βεβαίως βεβαίως, τα οποία ελπίζω να βοηθήσουν να σκεφτούν κάποιοι σοβαρά και να μην δίνουν δικαίωμα στον οποιονδήποτε να μας κουνάει το δάχτυλο και να μας λέει ότι θα κλάψουμε, όταν οι ίδιοι έχουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη που μας ξημέρωσε Μ.Ελισάφ στο Δήμο Ιωαννιτών. 

bomber”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *