Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ενότητα Πολιτών: Η Δημοτική Αρχή δεν ξέρει από … ΕΣΠΑ

 

“Μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών η Δημοτική Αρχή κατάφερε να λάβει δύο αρνητικές αποφάσεις σε προτάσεις που υπέβαλε προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, που αφορούν σε σημαντικά έργα για τον τόπο.Κατάφερε να αποδείξει ότι δεν ξέρει ούτε από… ΕΣΠΑ”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
“Μετά την αρνητική απόφαση για τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους ήρθε και η σειρά του έργου με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κεντρικού αντλιοστασίου πηγών Κρύας», προϋπολογισμού 1.272.240 ευρώ, η πρόταση για το οποίο απορρίφτηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς η περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου ήταν μεταγενέστερη της ημερομηνίας υποβολής”αναφέρει η ανακοίνωση, που καλεί τη δημοτική Αρχή να σοβαρευτεί, γιατί ” δύο στις δύο αποτυχίες και μάλιστα μαζεμένες είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό και επικίνδυνο για το τόπο γεγονός”

“Πέρασε ένας χρόνος που διοικείτε το Δήμο και δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία για τα λάθη και τις παραλείψεις σας” καταλήγει η ανακοίνωση, απευθυνόμενη στον κ. Ελισάφ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *