Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στις καλένδες της Περιφέρειας παραπέμπει ο δήμος Ιωαννιτών τη λειτουργία των σχολείων στο παλιό Χατζηκώστα!

 

Δεν θα λειτουργήσουν στο χώρο του παλαιού Χατζηκώστα από την φετινή χρονιά ούτε το πρώτο νηπιαγωγείο ούτε το σχολείο αναπήρων παίδων.

Όπως δήλωσε στον Ηπειρωτικό Αγώνα ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Αϊβατίδης, παρά τις προσπάθειες η μετεγκατάσταση των δύο σχολείων είναι ανέφικτη και παραπέμπεται στο μέλλον.

Και πώς να μην είναι ανέφικτη, αφού στο Παλιό Χατζηκώστα από τον περασμένο Οκτώβριο, που με πανηγυρικό τρόπο άρχισε η κατεδάφιση των κτιρίων δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε.

Ακόμη και αυτή η κατεδάφιση ήταν περιπετειώδης και θύμισε το γεφύρι της Άρτας.

Μάλιστα αυτό που επιλέγει ο δήμος ως λύση για την  κατασκευή των σχολείων είναι η  προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και περιφέρειας που θα έχει διετή διάρκεια.

Είναι και αυτή μια ακόμη επιλογή της δημοτικής αρχής που έρχεται να προστεθεί σε αυτή για τον οδοφωτισμό, όπου ο δήμος “προγραμματίζει”, δηλαδή δεν κάνει τίποτε, και η περιφέρεια εκτελεί.

Είναι πια φανερό ότι οι Γιαννιώτες στις περσινές εκλογές εξέλεξαν για δήμαρχο τον κ. Καχριμάνη, εξ ου και το υψηλό ποσοστό που πήρε στις εκλογές και τον κ. Ελισάφ για να κοσμεί τη βιτρίνα της πόλης, ως κάτι το εξωτικό, αφού δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας έναν Εβραίο στο θρήσκευμα για να τον κάνεις δήμαρχο.

Πάντως μπορεί οι Γιαννιώτες με ευθύνη τους να επέλεξαν ως ατραξιόν τον κ. Ελισάφ για τον οποίο αναζητείται εναγωνίως ρόλος, τα νήπια όμως και τα ανάπηρα παιδιά θα συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, μιας και στην καλύτερη περίπτωση η κατασκευή των κτιρίων και η επίλυση των άλλων λειτουργικών προβλημάτων θα ξεπεράσει τη διετία με τις καλύτερες προβλέψεις.

Διαβάστε και Οι γρήγοροι ρυθμοί και η τόλμη του δημάρχου Ελισάφ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *