Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωτοπορεί και στον τομέα της αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό η Περιφέρεια Ηπείρου!

 

Με τα δεδομένα να είναι δυσοίωνα, αφού από παντού οι εκτιμήσεις είναι ότι είμαστε μπροστά στον δεύτερο γύρο της πανδημίας, που για την Ελλάδα ίσως αποδειχθεί και πολύ βαρύτερος, αφού ο πρώτος γύρος  πέρασε και σχεδόν μας ακούμπησε, ενώ τώρα οι συνθήκες άλλαξαν με το άνοιγμα της χώρας στους τουρίστες και με την απρονοησία κράτους και πολιτών, η περιφέρεια Ηπείρου παίρνει τα μέτρα της.

Αυτά θα είναι ένας συνδυασμός της παράδοσης- που θέλει τους Ηπειρώτες θεοσεβούμενους και με βαθιά πίστη στους αγίους- αλλά και της σύγχρονης εποχής που απαιτεί σεβασμό στις συμβουλές της επιστήμης και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνει και το μοντέλο αυτοπροστασίας που προωθεί και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, που φιλοδοξεί το γραφείο του, όπου εργάζεται νυχθημερόν να αποτελέσει πρότυπο για όσους ασκούν εξουσία.

Δεν γνωρίζουμε, αν στην βλάχικη παράδοση  πέρασε το αρχαίο “συν Αθηνά και χείρα κίνει”όμως το “-Άγιε Αλέκο, βοήθα με! -Κούνα κι εσύ τα χέρια σου…” υπάρχει και το εφαρμόζει με συνέπεια ο Περιφερειάρχης μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *