Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εικόνα εγκαταλειμμένης πόλης παρουσιάζουν τα Γιάννενα!

Σκουπίδια και κάθε είδους αντικείμενα σε μια από τις πύλες του Κάστρου


Εικόνα εγκαταλειμμένης πόλης παρουσιάζουν τα “Γιάννενα του Μωυσή Ελισάφ”, αφού ολόκληρες συνοικίες αλλά και το ιστορικό κέντρο είναι παραδομένα στην αδιαφορία της δημοτικής Αρχής.

Τα σκουπίδια, τα πεταμένα μεγάλα αντικείμενα, τα άκοπα χόρτα, οι δρόμοι, όπου η έλλειψη διαγραμμίσεων δημιουργούν μεγάλους κινδύνους για τους πεζούς και πολλά άλλα παραπέμπουν σε εικόνες εγκαταλειμμένης πόλης.

Και μπορεί και οι πολίτες να έχουν τις ευθύνες τους αλλά όσοι θέλουν να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, για το πότε θα εναποθέσουν μεγάλα αντικείμενα στους καθορισμένους χώρους, διαμαρτύρονται ότι δεν βρίσκουν ποτέ κανέναν υπεύθυνο, αφού τα τηλέφωνα είναι πάντα κατεβασμένα.

Ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της πόλης δεν παρατηρήθηκαν ανάλογα φαινόμενα και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία της δημοτικής αρχής για την κατάσταση αυτή.

Η μόνιμη επωδός ότι για όλα φταίει η Αντιπολίτευση είναι γελοία και φανερώνει τη νοοτροπία των διοικούντων που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Και είναι τραγικό που η δημοτική Αρχή σπατάλησε το 1/4 της θητείας της κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση αντί να στρωθεί στη δουλειά και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, που ήταν ένας από τους διακηρυγμένους στόχους της στην προεκλογική περίοδο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *