Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στη γραμμή Ριζόπουλου για το φυσικό αέριο προσχωρούν Καχριμάνης και Δημητρίου


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι εξελίξεις για το φυσικό αέριο, που αφήνουν εκτός του ενεργειακού χάρτη την ‘Ήπειρο, έπιασαν στον ύπνο την πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου, που για μια ακόμη φορά βρέθηκε πίσω από τις εξελίξεις.

Οι ευθύνες είναι βαριές, γιατί η φτηνή ενέργεια είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ανάπτυξη της Ηπείρου, που βλέπει τον εαυτό της να φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης.

Μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν οι αρχές του τόπου, άρχισαν να κινητοποιούνται αυτοί που θα έπρεπε από καιρό να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε να μην φτάσουμε σήμερα σε αυτό το σημείο.

Καταλυτικός παράγοντας για την αφύπνιση των δυνάμεων του τόπου ήταν ο Σπύρος Ριζόπουλος των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ που με συνεχείς συνεντεύξεις του επισήμανε τις επιπτώσεις του προβλήματος και πρότεινε λύσεις, προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της φτηνής ενέργειας.

Μια από αυτές τις λύσεις είναι και η δημιουργία ιδιωτικής εταιρείας δημοσίου δικαίου κάτω από το Περιφερειακό Ταμείο, που μπορεί να φέρει και έσοδα στην Περιφέρεια.

«Η εμπορία του φυσικού αερίου θα δημιουργήσει την πελατειακή σχέση για να έλθει το φυσικό αέριο. Ο ΔΕΣΦΑ ανήκει σε ιδιωτικά συμφέροντα και η ΔΕΠΑ έσπασε και πωλείται σε ιδιωτικά συμφέροντα. Στην Ήπειρο πρέπει να υπάρχει προϊόν και εκεί εκτιμώ ότι υπάρχει όχι μόνο η ανάγκη να τρέξουμε γρήγορα και να κουμπώσουμε σε οτιδήποτε μελετάται αυτή τη στιγμή, άρα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικής εταιρείας δημοσίου δικαίου κάτω από το Περιφερειακό Ταμείο, που μπορεί να φέρει και έσοδα στην Περιφέρεια” είχε τονίσει στην τελευταία του συνέντευξη ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.

Και είναι θετικό ότι σε αυτές τις θέσεις προσχωρούν και ο κ. Καχριμάνης αλλά και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, ύστερα από τη χθεσινή του ανακοίνωση 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *