Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έντονος προβληματισμός στο τοπικό ΚΙΝΑΛΛ από την συμπεριφορά Ελισάφ &Σια

Έντονος προβληματισμός, που εκφράζεται με διάφορους τρόπους, επικρατεί στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛΛ με την συμπεριφορά των στελεχών και των μελών του κόμματος, που στελεχώνουν τη δημοτική Αρχή Ελισάφ.
Ενώ το κόμμα προσπαθεί με χίλια προβλήματα να διαμορφώσει μια στρατηγική, με ρόλο αυτόνομο, που να το διαφοροποιεί από τα όμορα κόμματα και να αποσείσει  από πάνω του τις κατηγορίες που το θέλουν να έχει δορυφορικό ρόλο κυρίως όσον αφορά  τη ΝΔ, έρχεται ο δήμαρχος με τα στελέχη του, Πήχα, Παπαγεωργίου, Βάββα, Αρλέτο  κλπ που με τον απροκάλυπτο εναγκαλισμό κυβερνητικών και γαλάζιων κομματικών στελεχών αντιστρατεύονται αυτή την προσπάθεια.
Μπορεί το κόμμα προεκλογικά να μην έδωσε το χρίσμα σε κανέναν όμως κομματικά στελέχη του με ιστορία στο ΠΑΣΟΚ αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, που σήμερα συμπλέει απροκάλυπτα με τη ΝΔ, προκαλώντας τα  αισθήματα. της βάσης του ΚΙΝΑΛ, που παραμένουν αντιδεξιά.
Ο προβληματισμός εντείνεται και από το γεγονός ότι η δημαρχία Ελισάφ αποδεικνύεται καθημερινά  αποτυχημένη και η ανησυχία πολλών στελεχών του ΚΙΝΑΛΛ είναι ότι η φθορά της δημαρχιακής Αρχής μπορεί να επιμερισθεί και στο κόμμα τους τοπικά. 
Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που υπάρχουν φωνές που ζητούν τη διαγραφή Ελισάφ και συμπορευομένων με τη Δεξιά, που προσβάλλουν την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης, ενώ υπάρχουν και οι μετριοπαθείς, που εισηγούνται να κληθούν ο Δήμαρχος- που σημειωτέον στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου είχε πρωτοστατήσει υπέρ της υποψηφιότητας Καμίνη- και οι συνεργάτες του, που είναι μέλη του κόμματος και να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *