Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δ. Κράνης. Διεφώνησε με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη;

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Parapolitika.gr έχει στείλει επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό, όπου εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού εδώ και αρκετό καιρό δεν υπήρχε καμία (απολύτως) επικοινωνία ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον τέως (πλέον) υφυπουργό Δικαιοσύνης.

Το γεγονός ότι παραιτείται πριν από τον φημολογούμενο ανασχηματισμό καταδεικνύει και την γενικότερη ενόχληση που υπήρχε από την πλευρά του πρωθυπουργού για τον κ. Κράνη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κράνης προέρχεται από τον δικαστικό τομέα,αφού ήταν δικαστής για πάνω από 40 χρόνια. Άρχισε τη δικαστική του καριέρα στο πρωτοδικείο Πειραιώς (1978-1979), για να προβιβασθεί ως πρωτόδικος το 1979 στη Χαλκιδική. Προήχθη στο βαθμό του Εφέτη στο εφετείο Αθηνών το 1998 και το 2010 έγινε μέλος του Αρείου Πάγου. Διετέλεσε Διευθυντής της Σχολής Δικαστών με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου.

Το 2017, μετά την αποχώρηση από την υπηρεσία της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, προτάθηκε πρώτος από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την ηγεσία του ανωτάτου δικαστηρίου, ωστόσο το υπουργικό συμβούλιο επέλεξε για την θέση τον Βασίλειο Πέππα..
Αποχώρησε από την υπηρεσία με τον βαθμό του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου στις 30 Ιουνίου 2019.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον φέρνουν να διαφωνούσε με τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη και τις πρακτικές του υπουργού Τσιάρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *