Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λαϊκή Συσπείρωση: Ένα έργο που στοιχίζει 8,6εκ € οι Γιαννιώτες θα το πληρώσουν 19,2εκ!


“Το πιο εντυπωσιακό στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ήταν ότι οι απαράδεκτες εικόνες, τα μαλλιοτραβήγματα και οι θεατρινισμοί δεν έγιναν για να φωτίζεται η πόλη με σύγχρονο τρόπο χωρίς να επιβαρύνονται οι Γιαννιώτες. Όλη η αντιπαράθεση ήταν για το πόσο περισσότερο θα πληρώσει ο λαός, πόσο περισσότερο θα επιβαρυνθούν τα ανταποδοτικά τέλη από την αλλαγή των λαμπτήρων του οδοφωτισμού” επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ιωαννιτών.

“Σε όλη την εξέλιξη της συνεδρίασης δεν αμφισβητήθηκε δευτερόλεπτο η σύμπλευση δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης στην πολιτική στήριξης του μεγάλου κεφαλαίου. 
Στην πολιτική που έχει κάνει τους δήμους manager επιχειρηματικών ομίλων και εισπράκτορα από το λαό για αυτούς” αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που συνεχίζοντας σημειώνει ότι “δεν είχαμε καμία αυταπάτη ότι η χθεσινή συνεδρίαση μπορούσε να «συγκινήσει» τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να ανασκευάσει και να αλλάξει στάση σε σχέση με το γεγονός ότι ένα έργο που στοιχίζει 8,6εκ € οι Γιαννιώτες θα το πληρώσουν 19,2εκ. 
Αυτό και μόνο αρκεί για να απαντηθεί για ποιο λόγο, ενώ δεν κατάφερε να πάρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύμβαση των Led, αξιοποίησε την τροπολογία της ΝΔ και κατάφερε τελικά να πάρει απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή όπου εκ του νόμου έχει πλειοψηφία χωρίς μάλιστα καμία μελέτη να έχει ελεγχθεί από καμία δημοτική υπηρεσία. Ομοίως απαντά για ποιό λόγο κάλεσε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέλη Ιουλίου ενώ είχε πάρει απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 20 μέρες νωρίτερα… “
Η επίκληση της αδυναμίας των υπηρεσιών να εκπονήσουν μελέτες και να δημιουργηθεί ένα έργο χωρίς κόστος για το λαό, είναι κακόγουστη φάρσα για τους δεκάδες χιλιάδες ανέργους της πόλης μας. Η δημοτική αρχή που δεν διεκδικεί ούτε μισή πρόσληψη μονίμου προσωπικού, επικαλείται την έλλειψη προσωπικού για να χρυσοπληρώσουν οι άνεργοι μηχανικοί και εργατοτεχνίτες της πόλης, για τα έργα που αυγαταίνουν τα κέρδη των κατασκευαστικών ομίλων.”
“Στον αντίποδα, η πρότασή μας για διεκδίκηση κρατικής χρηματοδότησης για το έργο χωρίς επιβάρυνση ή παρακράτηση των ανταποδοτικών, και προσλήψεις προσωπικού είναι ρεαλιστική και αναγκαία και έχει ως προϋπόθεση το εργατικό κίνημα να διεκδικήσει και να επιβάλει τέτοιες εξελίξεις” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *