Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στην Ιερά Συναγωγή των Ιωαννίνων η Γιάννα Αγγελοπούλου

Με κάθε τιμή έγινε δεκτή στην Ιερά συναγωγή της πόλης των Ιωαννίνων, που βρίσκεται στο κάστρο Ιωαννίνων και είναι από τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης, η επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 21, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο δήμαρχος της πόλης και θρησκευτικός ηγέτης της τοπικής Εβραϊκής κοινότητας Μωυσής Ελισάφ είχε την ευκαιρία να την ξεναγήσει και να την πληροφορήσει για την πλούσια ιστορία της Εβραϊκής κοινότητας της πόλης αλλά και για την τραγική εξόντωσή της από τους Γερμανούς κατακτητές.

Στα Γιάννενα ζούσαν στις αρχές του 20ου αιώνα 4.000 Εβραίοι, ενώ μέχρι τις παραμονές του Διωγμού η κοινότητα της πόλης αριθμούσε 2.000 μέλη. Οι Γιαννιώτες Εβραίοι μάλιστα αποτέλεσαν τον πρώτο πυρήνα της ισραηλιτικής κοινότητας της Αθήνας, της οποίας άλλωστε η παλιά Συναγωγή ονομάζεται “Γιαννιώτικη”.

Ο κ. Ελισάφ δώρισε στην Γιάννα Αγγελοπούλου, που επισκέφτηκε χθες τα Γιάννενα στα πλαίσια των προετοιμασιών για τον εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας, αναμνηστικό υλικό σχετικό με την Εβραϊκή κοινότητα και την Ιερά συναγωγή της Πόλης και η κ. Αγγελοπούλου τον ευχαρίστησε συγκινημένη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *