Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023: Ερώτηση για το ρυμοτομικό σχέδιο των Περιοχών Δροσιάς – Πεντέλης, Ζευγαριών – Τσιφλικόπουλου

Ερώτηση για το ρυμοτομικό σχέδιο των Περιοχών Δροσιάς – Πεντέλης, Ζευγαριών – Τσιφλικόπουλου Δήμου Ιωαννιτών», έκανε η παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 στην σημερινή εκτός ημερήσιας διάταξης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια του δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Κοσμά.
Το θέμα προέκυψε τις τις τελευταίες μέρες μετά την, ανακοίνωση-ανάρτηση, στην ιστοσελίδα του Δήμου, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου για τη «Δήλωση Ιδιοκτησίας για τη σύνταξη της Μελέτης Πράξης Εφαρμογής του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου των Περιοχών Δροσιάς – Πεντέλης, Ζευγαριών – Τσιφλικόπουλου Δήμου Ιωαννιτών», στις 24.06.2020.

Συμπολίτες με ιδιοκτησίες στις περιοχές αυτές, προσήλθαν στην υπηρεσία της Πολεοδομίας του Δήμου προκειμένου να υποβάλλουν, ενστάσεις επί των πινάκων και στοιχείων της Πράξης Εφαρμογής για διάφορους λόγους και αιτίες.

Πολλοί, όμως, έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν ότι στα ακίνητά τους, τα οποία νομίμως κατέχουν (με συμβόλαια αγοράς και άδειες δόμησης), αποτυπώνονταν τμήματα, τα οποία θεωρούνται “καταπατημένα”. 
Και αυτό, γιατί, μεγάλης έκτασης, περιοχές, και δομημένες πλέον σήμερα (με εκκίνηση από το 1950), εμφανίζονται ως κοινόχρηστες και διεκδικούμενες από το Δήμο ή το Ελληνικό Δημόσιο.
Αυτό συνέβη γιατί στις πολεοδομικές μελέτες περιλαμβάνονται αγροτεμάχια διανομής Σταυρακίου του 1929, τα οποία σύμφωνα με τους κτηματολογικούς πίνακες της διανομή ανήκαν στον Δήμο ή στο Δημόσιο. 


Η παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 ζητά από τη δημαρχιακή Αρχή να διεικρινιστούν μια σειρά από ερωτήματα, που απασχολούν εκατοντάδες συμπολίτες μας όπως:

  1. Θα κληθούν να ξαναπληρώσουν τα τμήματα που ανήκουν στο Δημόσιο ή στον Δήμο για να προσκυρωθούν στις ιδιοκτησίες τους, για τις οποίες κατέχουν νομίμως;
  2. Αντιλαμβάνεται, η δημοτική αρχή, το οικονομικό κόστος που θα επιβαρύνει τον Δήμο ή τους Δημότες από τις αγωγές διεκδίκησης; Την καθυστέρηση που θα επέλθει στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής, με αποτέλεσμα οι περιουσίες των δημοτών να παραμένουν μη αξιοποιήσιμες για μεγάλο χρονικό διάστημα;
  3.  Έγινε ερώτημα στην υπηρεσία Πολιτικής Γης (Υπουργείο Γεωργίας) της Περιφέρειας σχετικά με τη διανομή (Σταυρακίου 1929), εάν αυτή είναι προϊόν οριοδειξίας ή δεν έχει αποδεικτική ισχύ έναντι των ορίων των ιδιοκτησιών των δημοτών;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *