Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: “Άλλος με τον Μωυσή μας!”

Φωτογραφική σύνθεση: Αστερινός Μάνθος

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Τελικά αυτή η πολυδιαφημισμένη δημαρχία του Μωυσή Ελισάφ, που έγινε θέμα στο Πανελλήνιο με κάθε λογής άρθρα, ως απόδειξη ότι κάτι άλλαξε στην Ελλάδα, μιας και ο κ. Μωυσής Ελισάφ, που είναι στο θρήσκευμα Εβραίος, κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος των Ιωαννίνων, τείνει προϊόντος του χρόνου  να μεταβληθεί σε χιουμοριστική  Ελληνική σειρά επιπέδου Ελληνικής τηλεόρασης.
Αρκεί ένας καλός σεναριογράφος  για να καταγράψει τα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας Ελισάφ και ο Περίανδρος Πόπωτας, δήμαρχος στο φανταστικό Κολωκοτρωνίτσι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Και μην πει κάποιος ότι υπερβάλλουμε από αντιπολιτευτική διάθεση, γιατί τα γεγονότα είναι αμείλικτα και ενδεικτικά της φαιδρότητας και του άφθονου γέλιου που προκαλούν τα “σχέδια” της δημοτικής Αρχής.
Τίποτε πια δεν είναι τυχαίο. Το άρθρο στο Athens Voice δια χειρός Μωυσή Ελισάφ με τον τίτλο “τα Γιάννενα του Μωυσή Ελισάφ”, που μερικοί  απέδωσαν τον τίτλο του στην αυθαιρεσία του αρχισυντάκτη του γνωστού σάιτ, αν και αναδημοσιεύτηκε με τον ίδιο τίτλο από τη σελίδα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης, ήταν ο προπομπός.
Γιατί χθες το απόγευμα ο εξωτερικός συνεργάτης του δημάρχου για θέματα τουριστικής πολιτικής κ. Πέγκας, ενημερώνοντας- παρόντος του δημάρχου- την επιτροπή τουρισμού του Δήμου ανέφερε ότι το ισχυρό όπλο, που θα αξιοποιήσει ο δήμος  για την προσέλκυση επισκεπτών, είναι το όνομα του ίδιου του δημάρχου, που είναι ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος της χώρας.
Με άλλα λόγια ούτε λίγο ούτε πολύ, όσοι από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό  θα επισκέπτονται τα Γιάννενα, θα το κάνουν για έναν επιπλέον σοβαρό λόγο.
Και αυτός θα είναι, προκειμένου να θαυμάσουν τον Μωυσή Ελισάφ, που κατά τους εμπνευστές της τουριστικής καμπάνιας και φυσικά συναινούντος του δημάρχου, αποτελεί αξιοθέατο.
Ομολογώ ότι ούτε ο Περίανδρος Πόπωτας δεν θα είχε την τόλμη να εισηγηθεί στους κατοίκους του Κολωκοτρωνιτσίου τέτοια ευφάνταστα σχέδια.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι η δημοτική Αρχή να υιοθετήσει τη φωτογραφική σύνθεση του συνεργάτη μας, Αστερινού Μάνθου, που αποποιείται των πνευματικών του δικαιωμάτων, παραχωρώντας τα στο δήμο και τα τουριστικά μαγαζιά των Ιωαννίνων να κατασκευάσουν αγαλματίδια  με την σύνθεση αυτή επάνω τους, που θα τα πωλούν στους επισκέπτες για τη διαφήμιση της πόλης.
 Όσον αφορά το σλόγκαν της τουριστικής καμπάνιας προτείνουμε να είναι : “Άλλος με τον Μωυσή μας!”
Θα απαντά στο“άλλος με τη βάρκα μας” της κινηματογραφικής ταινίας “Μανταλένα”  και φυσικά θα είναι και μια ανταπόδοση τιμής στην αξέχαστη Αλίκη Βιουγιουκλάκη, που είχε διαφημίσει τα Γιάννενα με τις ταινίες της, που είχε γυρίσει στην πόλη μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *