Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Σε αναζήτηση νέου σχεδίου για την τουριστική προβολή της πόλης

Σε αναζήτηση νέου σχεδίου για την τουριστική προβολή της πόλης βρίσκεται ο Δήμος Ιωαννιτών με τη συνεδρίαση σήμερα και αύριο των δύο επιτροπών του, που είναι αρμόδιες για αυτό.
Σήμερα συνεδριάζει η θεσμική  επιτροπή τουρισμού του δήμου και αύριο  η “Επιτροπή Ανασυγκρότησης”, όπως βαρύγδουπα αποκαλείται το “όργανο” που σχημάτισε ο Δήμαρχος για να λειτουργεί ως μια οιονεί δεξαμενή σκέψης.
Ακόμη και η σειρά που συνεδριάζουν τα δύο όργανα δείχνει την σύγχυση της δημοτικής Αρχής, αφού θα έπρεπε να προηγηθεί η σύγκλιση του συμβουλευτικού οργάνου του δημάρχου που θα τον τροφοδοτήσει με ιδέες και  έπειτα να ακολουθήσει η συνεδρίαση της επιτροπής τουρισμού, η οποία θα πάρει και αποφάσεις που θα φέρει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο.
Το γεγονός είναι ότι και πριν κορωνοϊού η δημοτική Αρχή ποτέ δεν είχε σχέδιο για τον τουρισμό όπως και  για τα άλλα ζητήματα, που αφορούν τον δήμο αλλά …προθέσεις σχεδίου.
Μετά την πανδημία ο Δήμαρχος εναπόθεσε τις ελπίδες στον οδικό τουρισμό και στο Ισραήλ, που θα έφερναν τουρίστες στην πόλη μας αλλά και οι ελπίδες αυτές διαψεύστηκαν οικτρά, καθώς οι χώρες που είχαν σχέση με τον οδικό τουρισμό αλλά και το Ισραήλ πλήττονται από την πανδημία.
Στην πόλη μας οι ξένοι τουρίστες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα και οι επαγγελματίες του τουρισμού βρίσκονται σε απόγνωση.
Γι αυτό με ενδιαφέρον αναμένονται οι συνεδριάσεις των δύο επιτροπών για τον τουρισμό σήμερα και αύριο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *