Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σπύρος Ριζόπουλος: Επιβεβαιώνεται η δυναμική των Οριζόντων Ηπείρου


Όπως ανακοινώνεται από τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ συνεχίστηκαν στη Πρέβεζα οι διαδικασίες για την εκλογή των παραταξιακών τους οργάνων: Της Πολιτικής Επιτροπής, της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Συντονιστή Ανάπτυξης και Διεύρυνσης.

Μετά την Άρτα και τη Θεσπρωτία και σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή ξεπέρασε το 80% καθώς από τους συνολικά 90 εγγεγραμμένους προσήλθαν και ψήφισαν οι 73.
Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας στην Π.Ε Πρέβεζας, δήλωσε:
«Και στη Πρέβεζα όπως και στη Θεσπρωτία και την Άρτα επιβεβαιώνεται η δυναμική των Οριζόντων Ηπείρου. Και το τρίτο δείγμα ήταν εξαιρετικά θετικό. Ελπίζουμε η ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στα Ιωάννινα σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη θα κλείσει έναν κύκλο υψηλής κοινωνικής συμμετοχής με τον καλύτερο τρόπο. Καλή επιτυχία σήμερα και στα Ιωάννινα».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *