Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Όλγα Γεροβασίλη το σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών στο Μάτι

Με μια οργισμένη δήλωση η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής με τίτλο  “Το έγκλημα και η συγκάλυψη για την τραγωδία στο Μάτι” σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα συνομιλιών του τότε Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος με τον αξιωματικό, που
έχει αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη για την πυρκαγιά, από τον οποίο ο Αρχηγός ζητά να θάψει στοιχεία από την έρευνα, γιατί αυτό επιθυμεί  δήθεν η ηγεσία του Υπουργείου.

Η δήλωση:

“Η απάντηση στο δημοσίευμα της Καθημερινής περί πολιτικών παρεμβάσεων είναι απόλυτα κατηγορηματική: Ουδέν ψευδέστερον.

Οι έρευνες εξελίχθηκαν επί των ημερών μας χωρίς καμία παρέμβαση από την πλευρά μας και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.”

Το δημοσίευμα της Καθημερινής ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *