Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γελούν και οι πέτρες με τον Ηλία Γιάτσιο στα Γιάννινα!

Η μονταρισμένη φωτογραφία που προκάλεσε το πολιτικό σκάνδαλο

Δεν λέει να σταματήσει ο σάλος που προκλήθηκε στην κοινωνία των Ιωαννίνων (πατήστε ΕΔΩ  και ΕΔΩ) από την αποκάλυψη ότι ο Ηλίας Γιάτσιος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης, που  φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στα τοπικά πολιτικά πράγματα με τη βοήθεια των κ.κ Καχριμάνη και Ελισάφ, ανέβασε μονταρισμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, που τον εμφανίζει μαζί με τον βουλευτή Στύλιο να υποδέχεται τον πρωθυπουργό στα Τζουμέρκα!
Την αρχική αγανάκτηση, που προκάλεσε η αποκάλυψη, έχει διαδεχτεί η θυμηδία, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό από την στιγμή που ένα -υποτίθεται- δημόσιο πρόσωπο καταφεύγει σε τέτοια ευτελή τεχνάσματα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Πολλά είναι τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στα Γιάννενα για τον κ. Γιάτσιο αλλά και για όσους- που ενώ θεωρούνταν σοβαροί και έμπειροι -δεν αντιλήφθηκαν τον χαρακτήρα του φιλόδοξου δικηγόρου και τον περιέφεραν στα Γιάννενα και εκτός Ιωαννίνων ως τον νέο Μεσσία του τόπου, στήνοντας πανηγύρεις και κομματικές συνάξεις.
Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι, αν μετά τα αποκαλυπτήρια  Γιάτσου, θα συνεχίζουν να τον πλαισιώνουν στις δημόσιες εμφανίσεις του ο δήμαρχος Ιωαννίνων και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με τις εκτιμήσεις να μην συμπίπτουν…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *