Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Κάτι νέο παίρνει σάρκα και οστά

Στέφανος Καραμούτσιος

Να δεχτούμε ότι ο Σπύρος Ριζόπουλος, ως επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα, γνωρίζει καλύτερα από τους άλλους που δραστηριοποιούνται σήμερα στην πολιτική σκηνή της περιφέρειας Ηπείρου να “πλασάρει”  το πολιτικό του προϊόν, αφού είναι γνώστης του πολιτικού μάρκετινγκ.
Όμως οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι αυτό που επιχειρεί τους τελευταίους μήνες και σε δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού και όχι μόνο είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά  σε πανελλήνιο επίπεδο και μάλιστα τρία χρόνια πριν τις εκλογές και δεν είναι επικοινωνιακό τρικ αλλά μια πρωτόγνωρη πολιτική πρωτοβουλία.

Και φυσικά αναφερόμαστε στην μετατροπή μιας εκλογικής σύμπραξης που ήταν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ σε ένα πολιτικό οργανισμό με καταστατικό, μέλη, πρόγραμμα  και όλα όσα αφορούν ένα σύγχρονο πολιτικό σχηματισμό.
Σε μια εποχή που ακόμη και πρώην κυβερνητικά κόμματα – δεν μιλάμε για αυτοδιοικητικές παρατάξεις, που ουσιαστικά παύουν να λειτουργούν την επαύριο των εκλογών- δυσκολεύονται να έχουν άξιες λόγου οργανώσεις ο Σπύρος Ριζόπουλος δικαίως υπερηφανεύεται ότι σε νεκρό πολιτικό χρόνο έχει κατορθώσει μαζί με τους συνεργάτες του να έχει στην Ήπειρο μια οργάνωση που έχει φθάσει τις έξι εκατοντάδες οργανωμένα μέλη  με συνεχώς αυξητικές τάσεις.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες οι Ορίζοντες Ηπείρου εκλέγουν τα όργανά τους, που είναι η Πολιτική Επιτροπή, η εξελεγκτική Επιτροπή και ο Συντονιστής Ανάπτυξης και Διεύρυνσης.
Οι διαδικασίες ξεκίνησαν από την Άρτα , όπου από τα 121 μέλη προσήλθαν στην κάλπη 102, γεγονός πολύ σημαντικό.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας στην ΠΕ Άρτας, δήλωσε:«Η
παρουσία των πολιτών της Άρτας στην πρωτόγνωρη αυτή εκλογική διαδικασία
αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον και την επιτυχία των
Οριζόντων Ηπείρου.Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη και για την
ανταπόκριση των πολιτών και για την άψογη συνεδριακή διαδικασία.
Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά προσδοκώντας σε υψηλή συμμετοχή και στις
άλλες τρεις Π.Ε..»
Άσχετα με αν συμφωνεί κάποιος ή δεν συμφωνεί με τις θέσεις των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και με τη γνώμη που έχει για την πληθωρική προσωπικότητα του επικεφαλής της παράταξης, το εγχείρημα των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ είναι παράδειγμα προς μίμηση από όλες τις παρατάξεις που φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο στον τόπο μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *